Н У Х Т

Рейтингові списки на контракт - Магістр - 2023 - Другий етап

Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Управління інформацією та аналітика даних"
Спеціальність
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"
Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання і переробки зерна"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Спеціальність
242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм і рекреація"

Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"
Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"

Основа вступу: Магістр (1р. 4м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія, екоменеджмент та екоаудит"
Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"