Зараховані на місця державного замовлення для відкритих конкурсних пропозицій - 2023 - Бакалавр зі скороченим терміном навчання
Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
- Спеціальність
-
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
- Спеціальність
-
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології"
- Спеціальність
-
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
- Спеціальність
-
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
- Спеціальність
-
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
- Спеціальність
-
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
- Спеціальність
-
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
- Спеціальність
-
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"
- Спеціальність
-
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
- Спеціальність
-
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
- Спеціальність
-
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
- Спеціальність
-
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"
- Спеціальність
-
186 "Видавництво та поліграфія", освітня програма "Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
- Спеціальність
-
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічна технологія"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
- Спеціальність
-
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)