Н У Х Т

Зараховані на контракт для відкритих конкурсних пропозицій - Бакалавр зі скороченим терміном навчання

Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"
Спеціальність
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
Спеціальність
242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм"