Н У Х Т

Зараховані на контракт для небюджетних конкурсних пропозицій - Бакалавр зі скороченим терміном навчання

Основа вступу: Бакалавр (2р. 10м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"
Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Спеціальність
292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології"
Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (3р. 6м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність
076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"