Н У Х Т

Зараховані на контракт - Бакалавр зі скороченим терміном навчання - Другий етап - 2023

Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології"
Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"
Спеціальність
186 "Видавництво та поліграфія", освітня програма "Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"

Основа вступу: Бакалавр (3р. 6м.)

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (3р. 6м.)

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"
Спеціальність
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"