Н У Х Т

Рекомендовані до зарахування на контракт - Бакалавр зі скороченим терміном навчання - 2023 - Другий етап

Основа вступу: Бакалавр (2р. 10м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність
051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"
Спеціальність
061 "Журналістика", освітня програма "Реклама та зв'язки з громадськістю"
Спеціальність
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність
072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
Спеціальність
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Спеціальність
076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Спеціальність
292 "Міжнародні економічні відносини", освітня програма "Міжнародна економіка"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"
Спеціальність
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехніка та інформаційні технології"
Спеціальність
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"
Спеціальність
186 "Видавництво та поліграфія", освітня програма "Комп'ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Спеціальність
241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"

Основа вступу: Бакалавр (3р. 6м.)

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
Спеціальність
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (3р. 6м.)

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"

Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого

Спеціальність
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"