Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) забезпечує підготовку фахівців за освітніми ступенями «Бакалавр» та «Магістр». Підготовка фахівців здійснюється як на основі державного замовлення, так і за контрактом з юридичними і фізичними особами.
Освітній ступінь «Бакалавр» включає такі освітні програми:
Технології харчування
Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою:
Форма навчання |
Термін навчання |
Денна |
4 роки |
Денна скорочена |
2 або 3 роки |
Заочна / Дистанційна |
4 роки 6 місяців |
Заочна скорочена / Дистанційна скорочена |
2 роки 6 місяців / 3 роки 6 місяців |
сертифікат про акредитацію
Готельна і ресторанна справа
Підготовка фахівців у галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» та освітньою програмою:
- Готельна і ресторанна справа
Форма навчання |
Термін навчання |
Денна |
4 роки |
Денна скорочена |
2 або 3 роки |
Заочна / Дистанційна |
4 роки 6 місяців |
Заочна скорочена / Дистанційна скорочена |
2 роки 6 місяців / 3 роки 6 місяців |
сертифікат про акредитацію
Туризмознавство
Підготовка фахівців у галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 242 «Туризм» та освітньою програмою:
Форма навчання |
Термін навчання |
Денна |
4 роки |
Денна скорочена |
2 або 3 роки |
Заочна / Дистанційна |
4 роки 6 місяців |
Заочна скорочена / Дистанційна скорочена |
2 роки 6 місяців / 3 роки 6 місяців |
сертифікат про акредитацію
Освітній ступінь «Магістр» включає такі освітні програми:
Технології в ресторанному господарстві
Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою:
- Технології в ресторанному господарстві
Форма навчання |
Термін навчання |
Всі форми навчання |
1 рік 6 місяців |
сертифікат про акредитацію
Технологія аюрведичних харчових продуктів
Підготовка фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою:
- Технологія аюрведичних харчових продуктів
Форма навчання |
Термін навчання |
Всі форми навчання |
1 рік 6 місяців |
сертифікат про акредитацію
Готельна і ресторанна справа
Підготовка фахівців у галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» та освітньою програмою:
- Готельна і ресторанна справа
Форма навчання |
Термін навчання |
Всі форми навчання |
1 рік 6 місяців |
сертифікат про акредитацію
Туризмознавство
Підготовка фахівців у галузі знань 24 «Сфера обслуговування» за спеціальністю 242 «Туризм» та освітньою програмою:
Форма навчання |
Термін навчання |
Всі форми навчання |
1 рік 6 місяців |
сертифікат про акредитацію