Н У Х Т

Сертифікатні програми НУХТ

З жовтня 2016 року Національний університет харчових технологій започаткував навчання за унікальними сертифікатними програмами.

Розроблені висококваліфікованими фахівцями інноваційні авторські курси, сприяють розширенню професійних компетенцій і власного кругозору, стають додатковим плюсом при працевлаштуванні.

Переваги опанування сертифікатної програми:

  • не потребують попередньої спецпідготовки;
  • не мають вікових обмежень;
  • розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися;
  • навчання триває всього 10 тижнів;
  • завершення курсу засвідчується відповідним сертифікатом.

Мінімальна кількість осіб у групі – п’ять.
Заняття розпочинаються по мірі комплектування груп.
Контактна інформація міститься у описі програми.

ПОЛОЖЕННЯ про сертифікатні програми  Дивитись

Перелік сертифікатних програм

Lean-виробництво харчової продукції Опис

Кризовий психолог Опис

Технології в готельно-ресторанному бізнесі Опис

Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв Опис


АРОМАПСИХОЛОГІЯ Опис

Сучасні тенденції промислового і крафтового виробництва сирів Презентація

Впровадження систем управління безпечністю на підприємствах харчової промисловості Опис
Презентація

Косметологія Опис
Презентація

Сучасні тренди у виробництві молочних продуктів Опис
Презентація

Поводження з озоноруйнівними речовинами та фторованими парниковими газами в холодильній техніці та системах кондиціювання повітря Опис
Презентація

Монтаж трубопроводів хладонових холодильних установок Опис
Презентація

Холодильні установки для систем охолодження та кондиціювання повітря Опис
Презентація

Основи розробки та налаштування сучасних систем автоматизації холодильних установок Опис
Презентація

Прикладне програмне забезпечення для розрахунку та вибору елементів холодильних установок Опис
Презентація

Основи 3-D моделювання інженерних мереж Опис
Презентація