Н У Х Т

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

15 квітня 2019

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

12 квітня Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ вкотре відчинив двері майбутнім вступникам.

Програма заходів до Дня відкритих дверей цьогоріч була надзвичайно насичена, цікава та інформативна. Кожна циклова комісія доклала максимум зусиль і підготувала низку заходів аби якнайкраще продемонструвати переваги навчання в коледжі.

Школярі отримали можливість поспілкуватись із викладачами та студентами коледжу, ознайомитись із навчально-матеріальною базою коледжу, здійснити екскурсію затишними аудиторіями, взяти участь у різноманітних програмах, заходах і майстер-класах, а також отримати відповіді на усі важливі запитання.

Гостей гостинно зустрічала арт-студія коледжу «Феєрія денс».

Завітавши до аудиторій відділення харчових технологій, майбутні вступники мали змогу спостерігати за технікою карвінг, процесом приготування смачного кулішу та піци, а також ажурних різнокольорових млинців із різноманітними топінгами.

Гості відвідали майстер-клас зі сервірування столу і складання серветок, виставку-презентацію «Десертний стіл».

Неабиякі емоції та цікавість у школярів викликав майстер-клас «Від смачного до корисного», оскільки вони мали змогу не лише спостерігати за різними технологічними процесами, але й брати активну участь у них під керівництвом студентів. Формування здобних булочок, випікання хлібобулочних виробів із використанням нетрадиційної сировини, виготовлення цукерок, оформлення імбирних пряників – кожний школяр обрав для себе майстер-клас, який його найбільше зацікавив, спробував себе у ньому, і, зрештою, продегустував смачні хлібобулочні та кондитерські вироби.

Інженерно-економічне відділення презентувало відео-ролик «Наші випускники – наша гордість», фотовиставку і відеоролик про навчання та дозвілля студентів економічних спеціальностей. Студенти економічного фаху зацікавили майбутніх вступників розважально-інтелектуальною грою «Найрозумніший абітурієнт», а також запросили усіх охочих до імпровізованої економічною кав’ярні.

Викладачі циклової комісії механічних дисциплін організували цікаву виставку та екскурсію до виробничих майстерень коледжу «Подорож у світ техніки».

Циклова комісія інформаційних дисциплін гостинно запросила на ознайомлення з програмними продуктами студентів спеціальності «Комп’ютерні науки», запропонувала відео-презентацію «Інформаційні технології – технології майбутнього», зацікавила майбутніх програмістів конкурсом «Кращий програміст-абітурієнт».

Така сучасна та важлива на сьогодні галузь як хімічна не залишилась осторонь. Студенти коледжу продемонстрували хімічні досліди  та експерименти, а також запропонували  презентацію «Значення хімічної галузі в харчовій промисловості».

Цікавими були і спортивні заходи: тенісний турнір із командою с. Кам’янка; показові виступи з воркауту; показова гра з волейболу; турніри із волейболу з командою с. Панівці та командою ЗОШ №13.

Отже, майбутні вступники та їх батьки отримали безліч позитивних вражень та емоцій, вичерпну інформацію щодо переваг навчання і перспектив саморозвитку та самореалізації в коледжі, а також запрошення вступати до Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ!

Опублікований: 15-04-2019
Читайте також:
Ювілей, як добра нагода або продовження професійного вдосконалення нашими викладачами

27 жовтня викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк відвідала конференцію для викладачів англійської мови Innovative Conference for Teachers: Changing Minds, організовану International House Kyiv з нагоди 65-річчя з дня заснування першої школи мережі та 25-річчя діяльності в Україні. International House World Organisatio...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ювілей, як добра нагода або продовження професійного вдосконалення нашими викладачами 29 жовтня 2018

В умовах виробництва зміцнили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін третьокурсники кафедри технології молока і молочних продуктів

13 листопада 2018 року студенти 3-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», що вивчають технологічно спрямовані дисципліни на кафедрі технології молока і молочних продуктів у супроводі доцентів Олени Онопрійчук, Олени Красулі та асистента Ігора Устименка відвідали одне з найпотужніших підприємств молочної промисловості України – ТОВ «Люстдор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В умовах виробництва зміцнили теоретичні знання зі спеціальних дисциплін третьокурсники кафедри технології молока і молочних продуктів 14 листопада 2018

Гостьова лекція від начальника відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО»

На запрошення лектора дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР», доцента Наталії Грегірчак до студентів-біотехнологів четвертого курсу завітав начальник відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» Артем Слободянюк. До речі, дана установа є офіційним дистриб’ютором французької компанії «bioMérieux», що є однією з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція від начальника відділу промислової мікробіології ТОВ «УКРБІО» 03 жовтня 2018

Як стати успішними, ефективними і щасливими дізналися студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління

16 квітня відбулася зустріч студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління з бізнесменом, фінансистом, засновником LONDON COFFEE, CFO «Isaac Pintosevich Systems» Едуардом Куніним. Isaac Pintosevich Systems - освітня компанія, заснована в 2003 році. Майже 15 років кращі експерти у різних сферах за допомогою програм, які базуються на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як стати успішними, ефективними і щасливими дізналися студенти Навчально-наукового інституту економіки і управління 18 квітня 2018