Н У Х Т

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

12 червня 2020

Здобувачі освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» – активні учасники міжнародних вебінарів

У період карантину група закладів вищої освіти Швейцарії (Swiss Education Group, SEG), яка є міжнародним освітнім партнером кафедри готельно-ресторанної справи, активно організовує вебінари на актуальні для студентів теми у сфері гостинності. Серед спікерів – представники академічної спільноти SEG і провідні фахівці готельно-ресторанного бізнесу.

10 червня здобувачі 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» на запрошення колег зі SEG, у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» взяли участь в англомовному вебінарі «План відновлення індустрії гостинності Швейцарії».

Спікер – Рене Зіглер, менеджер по роботі зі ключовими клієнтами головного офісу Національної туристичної корпорації Швейцарії (Switzerland Tourism). Під час онлайн-спілкування гостьовий лектор розповів, як глобальна пандемія Covid-19 вплинула на світову індустрію гостинності, і познайомив слухачів з 3-ма етапами Плану відновлення від Switzerland Tourism для оздоровлення ринку туристичних послуг Швейцарії.

Це не перший оналайн-захід, активними учасниками якого стали наші студенти. Здобувачі 1 курсу освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» долучилися до англомовного кулінарного воркшопу від Алена Мюллера, шеф-кухаря і викладача одного із закладів вищої освіти SEG – Culinary Arts Academy. Наші студенти дізналися всі тонкощі приготування страв способом барбекю. У меню онлайн-воркшопу було американське барбекю зі свинини, салат із авокадо і апельсину, картопля, запечена з пряними травами. Тож, навіть на карантині першокурсники кафедри готельно-ресторанної справи знайомляться з ресторанними технологіями.

Впровадження вебінарів як інформаційно-комунікаційної технології в освітній процес сприяє формуванню професійних компетентностей здобувачів вищої освіти в інтерактивному режимі.

Опублікований: 12-06-2020
Читайте також:
Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських  і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських  і кондитерських виробів відбулася чергова гостьова лекція для здобувачів вищої освіти 4 курсу та магістрантів. На запрошення завідувача кафедри Володимира Ковбаси лекцію «Хлібопекарська промисловість України: становлення і сучасний стан» прочитав генеральний директор, голова ради об'єднання підприємств хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція від роботодавця для здобувачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 08 жовтня 2020

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення

31 січня 2017 року у Полтавському коледжі харчових технологій  нашого університету відбувся випускний вечір студентів комп'ютерно-технологічного відділення. Щасливої долі та успіхів у професійній діяльності побажав випускникам директор коледжу, кандидат технічних наук Анатолій Палаш і  вручив їм дипломи молодшого спеціаліста. Вісім студентів – Анге...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ попрощалися з цьогорічними випускниками комп'ютерно-технологічного відділення 01 лютого 2017

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати

26 грудня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося вручення сертифікатів про закінчення онлайн-курсу «Внутрішній аудитор системи ХАССП/HACCP», навчання на якому пройшли викладачі кафедр готельно-ресторанної справи і технології ресторанної і аюрведичної продукції. Протягом двотижневого інтенсиву...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати 28 грудня 2022

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ!

Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Київська Бізнес Школа, Академія праці, соціальних відносин і туризму провели черговий Всеукраїнський конкурс студентських команд LoNG 2020 «Lооk of NeW Gепегаtiоп/Погляд нового покоління». Партнером конкурсу щороку виступає українське підприємство, зацікавлене у вирішенні конкретної пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

П’єдестал Всеукраїнського конкурсу студентських команд LoNG 2020 підкорився команді НУХТ! 18 грудня 2020