Н У Х Т

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

10 травня 2019

Завітайте до нас – скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

Саме з таким гаслом викладачі кафедри біотехнології і мікробіології між травневими святами вирушали до середніх навчальних закладів м. Києва та області. Адже допомогти майбутнім вступникам обрати вірний професійний шлях дійсно одна з найважливіших місій педагогів.

Отож скориставшись нагодою запрошували на черговий весняний День відкритих дверей НУХТ, бо вже ось-ось університет відчинить свої двері всім охочим, а вже незабаром, розпочнеться тестування із ЗНО і така хвилююча пора вибору майбутнього професійного шляху. Тому, озброївшись рекламними матеріалами педагоги вирушили в путь: доценти кафедри Юрій Пенчук і Світлана Тетеріна відвідали НВК «Ліцей № 293», спеціалізовану загальноосвітню школу № 329 «Логос» ім. Георгія Гонгадзе, школу І-ІІІ ступенів № 292 ім. гетьмана Івана Мазепи та СЗШ № 294 м. Києва, а також Згурівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, НВК «Гімназія ЗОШ І-ІІІ ступенів» та Згурівський професійний ліцей (смт. Згурівка, Київської обл.). Адміністрація відвіданих навчальних закладів сприяла проведенню профорієнтаційних заходів і надавали можливість не лише розповсюдити рекламні матеріали, а й особисто поспілкуватись із учнями та класними керівниками майбутніх випускників.

До зустрічі в НУХТ! Скористайтесь можливістю обрати професію до душі!

Опублікований: 10-05-2019
Читайте також:
Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плідній співпраці з передовими підприємствами м’ясопереробної галузі. В рамках святкування Дня працівників харчової промисловості кафедру відвідали представники різних підприємств, і це було використано з максимальною користю – не лише святкування, а й домовленості щодо стажува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ 19 жовтня 2018

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів впритул наблизилася до здобуття ступеня доктора наук

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування утворення складних пінних і драглеподібних структур кондитерських виробів з пониженим вмістом цукрів і енергетичної цінності» доцента Юлії Камбулової (науковий консультант – професор Антоне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів впритул наблизилася до здобуття ступеня доктора наук 03 липня 2018

Заклади вищої освіти вперше зможуть отримати від держави базове фінансування на науку

На 2019 рік у державному бюджеті вперше передбачено кошти для базового фінансування науки в закладах вищої освіти – 100 млн. гривень. Про це пише в своїй статті для «Дзеркала тижня» заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха. До цього виші могли отримати лише короткострокове конкурсне фінансування під конкретні вузькі проекти. Максим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заклади вищої освіти вперше зможуть отримати від держави базове фінансування на науку 15 січня 2019

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 червня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2019 року.  По сімейному тепла й затишна атмосфера панувала у актовій залі університету, де зібралися 195 цьогорічних випускників спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки й...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 червня 2019