Весна 2025 року поповнила скарбничку перемог здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій вагомими здобутками.
8 квітня в університеті відбулося нагородження переможців двох наукових заходів – І етапу Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» і І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Харчові технології».
Здобувачів щиро привітали і відзначили директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко і завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса.
В урочистій атмосфері свята учасники отримували дипломи переможців, раділи своїм успіхам, заряджалися позитивною енергією і надихалися до подальшої наукової роботи.
На радісну подію завітали завідувачка кафедри технології молока і молочних продуктів Галина Поліщук, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлія Камбулова, доцентка кафедри технології консервування Тетяна Левківська, доцентка кафедри технології молока і молочних продуктів Тетяна Осьмак, які висловили прихильне ставлення до учасників, подякували за шану до науки і наукових заходів, підкреслили важливість свого розвитку.
Від щирого серця вітаємо всіх учасників, які проявили небайдужість і бажання випробувати свої сили! Це підтвердження професійної майстерності, прагнення розвиватися, докладати зусиль у кваліфікаційний розвиток! Бажаємо удачі і подальших перемог!