Н У Х Т

Випускний спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

11 лютого 2019

Випускний спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

8 лютого 2019 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Понад 40 юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили лави фахівців у сфері технології приготування харчової продукції.

З-поміж цьогорічних випускників були й ті, що не стояли осторонь громадського життя коледжу. Найталановитіші були відзначені почесними грамотами та подяками за активну участь у волонтерській діяльності, спортивних подіях та арт-заходах.

З нагоди свята до випускників звернувся директор коледжу, кандидат історичних наук Едуард Зваричук. У своїй промові директор зазначив, що випускники коледжу – це результат плідної й наполегливої праці усього педагогічного колективу навчального закладу. І йому є чим пишатись, адже студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» неодноразово виборювали призові номінації у всеукраїнських конкурсах, отримували схвальні відгуки на різноманітних кулінарних майстер-класах, а також гідно зарекомендували себе як фахівці у закладах харчування міста та України.

Багато теплих слів і побажань випускникам були висловлені заступником директора з навчальної роботи, кандидатом економічних наук Діаною Фурман.

Щиро вітаємо випускників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ, бажаємо творчої та професійної наснаги, наполегливості, успіхів в усіх починаннях, грандіозних ідей та проектів. Віримо, що вони стануть успішними людьми, і знання, отримані в коледжі, будуть міцним підґрунтям для подальших професійних звершень.

 

Опублікований: 11-02-2019
Читайте також:
Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників

В університеті тривають захисти дипломних проектів бакалаврів та кваліфікаційних робіт магістрів-заочників. Актуальність обраних тем і вірність запропонованих технічних і технологічних рішень випускники доводять прискіпливим екзаменаційним комісіям, у складі яких і знані науковці, і представники підприємств-потенційних роботодавців, які вже зараз «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень бакалаврських дипломних проектів очима виробничників 18 червня 2018

Пивний Львів дослідили студенти спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства»

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-3-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», здійснили поїздку до м. Львова для дослідження пивних традицій і місцевого пивоваріння. Для майбутніх фахівців і магістрів головною ціллю поїздки було ознайомле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивний Львів дослідили студенти спеціальності «Технології продуктів бродіння і виноробства» 25 квітня 2018

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності

На кафедрі хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії  приділяється велика увага профорієнтаційній роботі за випусковою спеціальністю «Хімічна технологія та інженерія» в розрізі майбутньої спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та пропаганді переваг навчання у нашому ВНЗ. Проводяться постійні зустрічі викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності 21 лютого 2017

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Юлія Гайдук взяла участь у головному заході, присвяченому проблемам харчування, – XII науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування», що працювала 14-15 травня 2019 року в Києві. Органі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 20 травня 2019