Н У Х Т

Управлінці персоналом – в числі призерів Credit Agricole Digital Challenge

26 травня 2018

Управлінці персоналом – в числі призерів Credit Agricole Digital Challenge

Освітній стартап CASERS спільно з digital-командою міжнародного банку Credit Agricole наприкінці січня запустили кейс-чемпіонат для студентів вишів і нещодавніх випускників, основним завданням якого було розроблення концепції корпоративного порталу для 2000 співробітників банку в Україні. Його функції також мали задовольнити потреби HR-департаменту і департаменту внутрішнього PR, а власне портал – мати зручну навігацію, систему адміністрування та інтерактивний прототип інтерфейса, створений в будь-якому доступному сервісі.

Винагорода за перемогу – річні стипендії та/або джоб-оффер (пропозиція стажування) від провідного європейського банку.

Учасниками кейс-перегонів стали десятки команд із 6 регіонів України, в тому числі Тетяна Спека і Маргарита Глебська – студентки 3-го курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») нашого вишу.

Робота над проектом, менторські зустрічі з фахівцями Credit Agricole (HR, product management, прототипування web-продуктів), відбір до фіналу кращих проектних рішень, їх презентація перед суддівською колегією директорів HR і Digital-департаментів банку, і, нарешті, 23 травня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців.

Маргарита і Тетяна пройшли всі етапи випробувань та у підсумку стали бронзовими призерами Credit Agricole Digital Challenge. Вітаємо їх із прекрасним результатом та впевненими кроками до підкорення функціоналу HR-професії.

У свою чергу, колектив управлінців персоналом Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вдячний: спільноті CASERS за круту освітню ініціативу, що стає потужною платформою для реалізації креативних ідей молоді, співробітникам Credit Agricole – за можливість студентам набути досвід у вирішенні реальних бізнес-задач, і особлива подяка від наших дівчат професійній та згуртованій команді ейчарів банку – за запал і корисні інсайти. 

Опублікований: 26-05-2018
Читайте також:
На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади

Проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих студентів, майбутніх фахівців і вчених. Тому студенти і викладачі завжди з нетерпінням чекають часу проведення олімпіад, як із фундаментальних дисциплін, так і за профілем обраної спеціальності. 28 лютого 2018 року на кафедрі харчової хімії в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади 01 березня 2018

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води, завідувач кафедри Наталія Гусятинська та асистент Ярослав Барашовець (генеральний директор ТОВ «Системи чистої води») взяли участь у семінарі «Сучасні методи децентралізованих водопідготовки та водоочищення. Використання інноваційної інформації в освітньому процесі», що працював з 12 по 14 берез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології цукру і підготовки води взяли участь у обговоренні сучасних методів децентралізованих водопідготовки та водоочищення 17 березня 2018

Відбулося яскраве шоу «Міс і Містер-2018»

17 травня в університеті відбулося одне із найвидовищніших і самих очікуваних у нашому виші дійств – загальноуніверситетський конкурс «Міс і Містер НУХТ-2018». Його тему «В джазі не тільки?..» вповні розкрив і задав настрій усьому вечору атмосферний виступ Євгена Амаріци. А далі на сцені з’явилися цьогорічні конкурсанти, у першому конкурсі «Дефіле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося яскраве шоу «Міс і Містер-2018» 17 травня 2018

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Днями вийшов друком підручник «Технології переробки вторинних продуктів м'ясної галузі», автор якого – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів нашого університету Людмила Пешук. Рецензентами виступили: завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування ННІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 07 березня 2019