Н У Х Т

Тренінги від фахівців-практиків – частина навчального процесу на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

09 червня 2021

Тренінги від фахівців-практиків – частина навчального процесу на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Викладачі та здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів взяли участь у вебінарі-тренінгу, організованому об’єднанням «Quality Consortium of Retailers», який провела тренерка, провідна аудиторка та виконавча директорка сертифікаційного органу «Grand Cert», докторка філософії Євгенія Новожилова.

Згідно з програмою тренінгу були розглянуті питання «Еволюція Системи НАССР» та «Управління ризиками для безперервності бізнес-процесів. ТАРСР на прикладі пандемії COVID-19».

Фахівчиня розглянула практичні питання аналізу ризиків процесів на підприємстві і оцінювання значущості ризиків двома авторськими методами, визначення критичних точок управління та оформлення плану управління небезпечними чинниками, програми валідації на прикладі санітарних програм. Під час тренінгу також були розглянуті типові помилки, які виникають при аналізі документів систем управління якістю на підприємствах. Учасникам під час тренінгу було запропоновано вирішити практичні завдання.

Участь у тренінгу відбулася в рамках вивчення дисципліни «Менеджмент якості та безпеки органічних харчових продуктів» і «Менеджмент якості та безпеки борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів».

Опублікований: 09-06-2021
Читайте також:
До популяризації концепції Навчання Впродовж Життя приєднується колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування

У м. Києві відбувся Перший Міжнародний Форум Людського Капіталу «Україна  Майбутнього», участь в якому взяла в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Галинська. Форум працював у рамках соціального проекту «Освітній хаб міста Києва», місією якого є реалізація концепції «Навчання протягом  життя» (Life Long Learning). На ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До популяризації концепції Навчання Впродовж Життя приєднується колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування 17 вересня 2019

Університет відвідали міністр сільського господарства Чеської Республіки та Надзвичайний і Повноважний Посол Чехії в Україні

15 лютого в рамках свого насиченого візиту до України наш університет відвідав міністр сільського господарства Чеської Республіки, пан Маріан Юречка разом із делегацією Міністерства сільського господарства та Надзвичайним і Повноважним Послом Чеської Республіки в Україні Радеком Матулою. Делегація прибула до нашої країни, щоб взяти участь у відкри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет відвідали міністр сільського господарства Чеської Республіки та Надзвичайний і Повноважний Посол Чехії в Україні 15 лютого 2017

Шляхи удосконалення ЕНКД вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

У рамках засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся семінар «Удосконалення ЕНКД» за участю начальника відділу дистанційного навчання НУХТ Оксани Петруші. Семінар розпочався зі слів подяки та похвали за зразкову роботу кафедри, а також відповідального від кафедри за дистанційне навчання Анни Грищенко. Далі виступ ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхи удосконалення ЕНКД вивчали викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 березня 2019