Н У Х Т

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

30 січня 2017

Традиції волонтерства – невід’ємна складова нашого життя

Смілянський коледж харчових технологій нашого університету займає активну позицію у волонтерській діяльності. Щомісячні волонтерські передачі стали вже невід’ємною традицією у виховному процесі навчального закладу. Цього разу до обов'язкових волонтерських  справ приєдналось і плетіння захисних сіток.

Сітки для плетіння привезли смілянські волонтери, а матеріал для «мережива» виділив заступник директора з господарської частини Андрій Шкребтій, та зі своїх запасів  зносили викладачі, студенти, співробітники.

Плели відразу дві сітки, робота  йшла швидко, адже гуртом і веселіше, і результативніше. Щодня працювала численна студентська громада. До плетіння долучилися й викладачі – Світлана Яковлєва, Ольга Капустянська, Ірина Зайцева, Володимир Присяжний, Володимир Борщ і працівники господарської частини.

Усіх мотивувала та робила відповідальними думка, що сильні і сміливі чекають на допомогу, що не тільки військові на передовій нас захищають, але й ми вносимо свою частку в те, щоб захистити їх.

А приймали роботу бійці АТО, які завітали до навчального закладу зі своїми родинами на святкову «Зимову казку». Оглянувши сітки, бійці зауважили, що робота виконана якісно і сітки відповідають всім вимогам, а ще розповіли, наскільки важливими є такі сітки для передової, як їх там очікують, адже вони дійсно захищають людські життя й техніку.

Незабаром сітки будуть передані адресатам, і колектив коледжу всією душею вірить, що вони стануть обереговими для наших захисників.

Опублікований: 30-01-2017
Читайте також:
Управлінці персоналом – учасники HR-Point 2018…

Організація кар’єрних та освітніх івентів STUD-POINT провела першу в цьому році закриту зустріч HR-Point. 100 спеціалістів із персоналу провідних компаній України обговорювали нагальну для всіх роботодавців проблему, яка неабияк перешкоджає розвитку бізнесу, – залучення та утримання молодих талантів, і мали змогу попрацювати з фокус-групою студенті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінці персоналом – учасники HR-Point 2018… 06 лютого 2018

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання

12 червня 2018 р. на кафедрі біотехнології і мікробіології захищали магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» спеціалізацій «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищої освіти увійшли викладачі кафедри ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології і мікробіології захистили магістерські дипломні роботи студенти заочної форми навчання 13 червня 2018

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Неперевершений майстер-клас і педагогічну майстерність із проведення лекційних занять продемонструвала доцент кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Юлія Теличкун для провідних викладачів нашого університету і гостей із Політехнічного університету Тімішоари (Румунія). Пані лектор разом із потоком найкращих студентів універс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-клас із викладання для румунських колег від доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв 27 квітня 2018

Шкільна кулінарна ліга в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся ІІ (фінальний) тур ІІ загальноміського турніру «Шкільна кулінарна ліга» серед учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти м. Івано-Франківська. Учасники команд виконували два практичні завдання. Готували страви – «Овочево-фруктова композиція» і «Зак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шкільна кулінарна ліга в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 19 грудня 2018