Н У Х Т

Студенти університету запрошуються до участі у «Black Sea Science-2018»

18 січня 2018

Студенти університету запрошуються до участі у «Black Sea Science-2018»

Студенти університету – активно беруть участь у наукових дослідженнях, результати яких широко презентують у рамках наукових форумів різного рівня та різноманітних конкурсах студентських наукових робіт, де вражають журі високим рівнем своїх знань, творчим потенціалом, креативністю дослідницьких рішень. Молоді науковці НУХТ – неодноразові переможці най масштабніших і найпрестижніших інтелектуальних перегонів.

Ще один шанс продемонструвати свої наукові здобутки широкому вітчизняному й зарубіжному загалу з’явиться у них найближчим часом, адже наразі триває прийом робіт на Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science-2018», який відбудеться у березні 2018 р. на базі Одеської національної академії харчових технологій. Співорганізаторами заходу є університети Болгарії, Сербії, Китаю, Казахстану, Польщі, Молдови, Білорусі.

Мета конкурсу – залучення студентів до участі в міжнародних наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності.

Конкурс проводиться за наступними напрямками:

– харчова наука і технологія (безпека та якість продуктів харчування, нові технології для харчової промисловості, гастрономія і національна кухня);
– економіка і управління;
– автоматизація та розроблення робототехнічних систем;
– ІТ-технології та кібербезпека;
– відновлювані джерела енергії та охорона навколишнього середовища;
– холодильні машини і установки.

Для участі в конкурсі необхідно до 5 березня 2018 року надіслати свою роботу (із зазначенням напрямку) на адресу int_competition@onaft.edu.ua

            Вимоги до оформлення:

- робота повинна мати титульну сторінку, на якій зазначаються тільки шифр та назва роботи), відомості про авторів, анотацію, зміст, вступ, аналітичний огляд, об’єкт, предмет і методи досліджень, результати роботи, висновки та список використаної літератури;
- текст друкується шрифтом Times New Roman, міжрядковий інтервал 1,5, кегль 14, аркуш формату А4, поля: ліве – 30 мм, праве – 10 мм, верхнє і нижнє – по 20 мм;
- обсяг роботи становить 10-20 сторінок;
- до роботи додаються креслення, ілюстрації, копії патентів, наукових статей автора тощо (за наявності);
- текст роботи і супровідні документи подаються українською, російською або англійською мовами.

Докладніше http://isc.onaft.edu.ua

Беріть участь і перемагайте!

Опублікований: 18-01-2018
Читайте також:
Виставка декоративно-ужиткового мистецтва з нагоди Дня матері

13 травня 2018 року Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ взяв участь виставці  декоративно-ужиткового мистецтва з нагоди Дня матері. На виставці коледж представив: тематичний стіл «Мистецтво карвінгу», тематичний стіл «Розмаїття коктейлів», тематичний стіл «Елементи оздоблення кондитерських виробів», а також майстер-класи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виставка декоративно-ужиткового мистецтва з нагоди Дня матері 14 травня 2018

Родзинки технологій італійських страв від відомого бренд-шефа для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбувся черговий майстер-клас від шеф-кухаря спеціалізованого ресторану «КазаН ДиваН» Володимира Єманова. Представив гостя декан факультету, професор Віктор Доценко. Цього разу фахівець презентував студентам кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції спеціальності 181 «Харчові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки технологій італійських страв від відомого бренд-шефа для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 27 листопада 2018

Розширили фаховий рівень викладання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

З 11 по 23 березня 2019 року викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції пройшли планове підвищення кваліфікації в Інституті післядипломної освіти Національного університету харчових технологій. Зазначені два тижні доцент Олена Павлюченко та асистент Ганна Березова присвятили навчанню за програмою для працівників лабораторій та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розширили фаховий рівень викладання викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 25 березня 2019

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові

Доброю традицією випускової кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів є представлення студентами свого наукового доробку, яке вони здійснюють під керівництвом професорсько-викладацького складу кафедри, на студентських наукових конференціях, як у межах нашого університету, так і у інших навчальних закладах. Цього разу бакалаври кафедри були гостя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів представили свій науковий доробок на конференції у Львові 07 травня 2018