Студенти 2 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» відвідали кавовий фестиваль Kyiv Coffee Festival, який став найяскравішою подією кавової індустрії. Цей унікальний для України захід зібрав кращих професіоналів кавового світу, а також любителів і поціновувачів кави. Наші студенти мали змогу ознайомитися з новітніми трендами, альтернативними методами приготування кави, продегустувати напої, приготовані різними способами, а також навчитися основам кавової майстерності.
Фестиваль включав різноманітні майстер-класи від талановитих бариста, які будуть представляти Україну на міжнародних чемпіонатах: Championship Of Barista (класика), Coffee Roasting Championship (обсмажування), Brewers Cup (альтернативні методи приготування кави). Також наших студентів зацікавили лекції від представників Speciality Coffee Association (SCA) щодо приготування кави різними способами; кавове обладання, девайси, посуд; організація роботи спеціалізованого закладу ресторанного господарства з широким асортиментом кави, кав’ярні.
Атмосфера фестивалю надихнула наших студентів на подальше вивчення кавової індустрії.