Н У Х Т

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки

07 травня 2018

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» навчилися готувати шоколадні цукерки

Напередодні травневих свят асистентам кафедри готельно-ресторанної справи Олені Блощинській та Олексію Собіну разом зі студентами спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 випала нагода стати учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. У рамках майстер-класу, який відбувся в умовах закладу ресторанного господарства «Львівська майстерня шоколаду», першокурсники змогли дізнатися багато цікавих фактів про історію виникнення шоколаду, технологію його виробництва, асортимент сировини для створення шоколаду та її властивості, тощо. Співробітники майстерні провели інтерактивний тест для гостей, спрямований на закріплення набутих знань, зі смачними винагородами. Найцікавішим дійством, звичайно ж, був практичний етап. Адже всі студенти власноруч зробили свою унікальну цукерку, а також продегустували молочний шоколад.

Всі гості заходу отримали яскраві емоції від майстер-класу. Бажаємо нашим студентам отримувати не менше задоволення від навчання і продовжувати відвідувати такі чудові та пізнавальні заходи для вдосконалення своїх знань і навичок у готельно-ресторанній справі.

Опублікований: 07-05-2018
Читайте також:
Команда кафедри мехатроніки та пакувальної техніки бере участь у YOUNG INNOVATION HACKATHON

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки делегувала асистентку Катерину Грінінг до участі в YOUNG INNOVATION HACKATHON, що проходить на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Конкурс стартапів, який підтримає молодих українських вчених і винахідників, організувала Європейська мережа підприємств України, за підтримки МОН...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда кафедри мехатроніки та пакувальної техніки бере участь у YOUNG INNOVATION HACKATHON 21 квітня 2023

Вітаємо із заслуженою нагородою!

Новорічні свята завжди приносять приємні спогади і подарунки. Ось і магістрантці кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання Ірині Ковшар присуджено стипендію Президента України на ІІ семестр 2021-2022 навчального року. У житті факультету біотехнології та екологічного контролю Ірина почала себе проявляти ще з 2018 року, з другого курсу б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо із заслуженою нагородою! 11 січня 2022

Найвизначніший день студентів-магістрантів ІІ року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія»

17 лютого 2020 року стало найвизначнішим днем для студентів-магістрантів ІІ року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» – розпочалися захисти випускових кваліфікаційних дипломних робіт. Ще півтора роки тому вони, випускники-бакалаври, нервово писали фахове вступне випробування для продовження навчання в магістратурі, а сьогодні ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найвизначніший день студентів-магістрантів ІІ року навчання спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» 18 лютого 2020

Просуванню стартапів вчаться магістранти й викладачі кафедри маркетингу

Здобувачка другого курсу магістратури спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Марія Круглікова разом із доценткою кафедри маркетингу Оксаною Данкеєвою взяли участь в інтенсивному тренінгу AgriFood STARTUP WORKSHOPS з підприємництва AgriFood Go To Business, організованому Європейським інститутом інновацій та технологій і Tech ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Просуванню стартапів вчаться магістранти й викладачі кафедри маркетингу 29 листопада 2023