Н У Х Т

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

15 квітня 2019

Слухачі сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» дізналися всі тонкощі професійної дегустації пива

Курс крафтового пивоваріння завершився для слухачів сертифікатної освітньої програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» професійною дегустацією.

Познайомив учасників із особливостями оцінювання органолептичних показників пива доцент кафедри готельно-ресторанної справи, досвідчений експерт і ентузіаст пивоваріння Володимир Рідкоус. Відбувалася дегустація у міні-броварні кафедри, де встановлена технологічна лінія з виробництва пива. Саме у цій унікальній навчальній лабораторії слухачі набували навичок практичного пивоваріння і контролювали всі технологічні етапи, щоб отримати пивний напій власного виробництва за авторською рецептурою.

Володимир Рідкоус акцентував увагу учасників на послідовності дегустації, навчив візуально оцінювати утворення піни, прозорість, колір і рівень карбонізції напою, відчувати смак і післясмак пива. Слухачі захопилися крафтовим пивоварінням і відкрили для себе різноманітність смаків пивного напою. Кожний учасник записав до спеціальної дегустаційної анкети свої бали за такими показниками, як прозорість, колір, смак, аромат, хмельова гіркота, насиченість діоксидом вуглецю, піноутворення і піностійкість, на підставі яких зробив загальний висновок про якість пива.

Володимир Рідкоус як головний пивовар кафедри готельно-ресторанної справи під час спеціалізованого навчального курсу познайомив учасників із історією і традиціями пивоваріння, технологією хмільного напою і культурою його споживання. А слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» поглибили свої теоретичні знання з професійної дегустації пива і набули практичних навиків пивного дегустатора, а головне – самостійно зварили крафтове пиво. 

Опублікований: 15-04-2019
Читайте також:
Пакувальники діляться досвідом

У рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP, який працював з 10 по 12 квітня у Міжнародному виставковому центрі, відбулася 18-а Науково-практична конференція молодих вчених «Новітні технології пакування». Співорганізаторами конференції стали Клуб пакувальників України, Національний університет харчових технологій та АТ «К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пакувальники діляться досвідом 16 квітня 2019

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи

Студенти-біотехнологи 4 курсу мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармацевтичних заводах, а й на провідних підприємствах харчової промисловості України. Отож студенти факультету біотехнології та екологічного контролю Катерина Климук, Дмитро Штуль, Світлана Антонюк, Олесь Сідіченко, Павло Матвійчук і Максим Б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На ПрАТ «Київський маргариновий завод» закріплюють здобуті в університеті знання студенти-біотехнологи 06 лютого 2017

Свої перші самостійні дослідження захистили студенти кафедри біотехнології і мікробіології

6-7 грудня 2018 р. відбулися захисти перших самостійних досліджень у межах дисципліни «Основи імунології» студентів спеціальності 162 «Біотехнологія та біоінженерія» груп БТ-2-1 та БТ-2-2. До комісії, що оцінювала роботу студентів, увійшли доцент кафедри біотехнології і мікробіології, кандидат біологічних наук Інна Лич, старший викладач, кандидат ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої перші самостійні дослідження захистили студенти кафедри біотехнології і мікробіології 10 грудня 2018

Освітній процес європейської якості забезпечують викладачі кафедри маркетингу

На кафедрі маркетингу відбулося відкрите лекційне заняття доцента Вікторії Стеценко з дисципліни «Організація рекламної кампанії» для студентів спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю». Лекційний матеріал був викладений на високому науково-методичному рівні, інформація була добре структурована, надана у чіткій послідовності із застосуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній процес європейської якості забезпечують викладачі кафедри маркетингу 26 листопада 2018