Н У Х Т

Розпочався «NUFT Career Chance-2022»

15 листопада 2022

Розпочався «NUFT Career Chance-2022»

Усіх без винятку здобувачів вищої освіти хвилює їх працевлаштування після завершення навчання. Куди піти працювати, де візьмуть учорашнього студента без досвіду роботи, як справити на співбесіді таке враження, щоб тебе взяли на роботу? Ці й багато інших питань тривожать молодь на порозі самостійного професійного життя. Знайти на них відповіді допомагають фахівці відділу працевлаштування випускників, який успішно й активно функціонує у складі Центру моніторингу якості та освітньої діяльності нашого університету. Вони постійно тримають контакт зі стейкхолдерами, мають інформацію про відкриті вакансії на провідних підприємствах України, організовують зустрічі з рекрутерами і hr-менеджерами відомих компаній і корпорацій. А ще двічі на рік проводять в університеті масштабний кар’єрний івент, до якого долучають широкий спектр виробничників.

Останні два роки через пандемію коронавірусу, а нині ще й через військову агресію проти нашої країни всі активності довелося перенести у онлайн-формат. Проте, це не стало на заваді плідному спілкуванню молоді з представниками вітчизняного бізнесу.

Сьогодні розпочав роботу «NUFT Career Chance-2022», програма якого насичена цікавими презентаціями, вебінарами, вікторинами, конкурсами й подарунками від роботодавців.

Ярморок вакансій відкрив ректор університету Олександр Шевченко, який привітав всіх учасників і зазначив, що незважаючи на складні умови, які зараз панують на ринку праці, провідні компанії продовжують співпрацю з освітою,  розвиваються самі, допомагають  ЗСУ та готові пропонувати освітні проєкти і вакансії для молоді. У церемонії відкриття взяли участь представники студентського самоврядування, ректорату університету, компаній-учасників, а також директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, співробітники Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету.

У перший день учасники заходу змогли ознайомитися з діяльністю й поспілкуватися з фахівцями компаній «Danone» (вебінар «Якість на кожному кроці» від менеджерки з розвитку якості постачальників компанії Оксани Сабуренкової); ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед» (вебінар «Кар’єра у міжнародній компанії: можна розвиватись тільки за спеціальністю?»  від начальниці відділу сталого розвитку Наталії Боріщук, фахівчині відділу планування Анастасії Дмитренко та головного інженера Романа Іщенка); EY в Україні (вебінар «Презентація можливостей у компанії EY Ukraine» від фахівчині з розвитку бренду роботодавця Євгенії Костіциної); АТ «Фармак» (вебінар про компанію та інтелектуально-розважальна вікторина FarmaQuiz від фахівчині відділу підбору та адаптації персоналу Ірини Воскрес); ТОВ «Луї Дрейфус Компані Україна» (вебінар «Industry Graduate Program» від фахівчині з персоналу Яни Базіленко, молодшої фахівчині по роботі з персоналом Юлії Іванової та учасників програми Industry Graduate Program, фахівчині із якості Валерії Петльованої і заступника керівника зернового складу Костянтина Савченка).

Спікери дуже цікаво й інформативно спілкувалися з аудиторією, розповідаючи про свої підприємства, їх історію, розвиток, перспективи й плани на майбутнє. Значна увага приділялася умовам праці, навчання та соціальної підтримки персоналу.

Надзвичайно сподобалася учасникам зустрічі з фахівчинею АТ «Фармак» інтерактивна вікторина FarmaQuiz, шість переможців якої отримають брендовані набори від компанії. Приємно, що у числі переможців здобувачі різних спеціальностей – «Біотехнології та інженерія», «Хімічні технології та інженерія», «Прикладна механіка».

На жаль, через оголошену на території України повітряну тривогу, вебінари «ТОВ «ПЕРШИЙ СТОЛИЧНИЙ ХЛІБОЗАВОД» історія та кар’єрні можливості для студентів» від керівниці служби по роботі з персоналом Вільдани Любенко та головної технологині Олени Палій і «Про компанію, корпоративну культуру та соціальний пакет для працівників» від асистентки виконавчого директора, HR-менеджерки ПП «Алма-Веко, Фуд» Тетяни Мостіпан, а також презентацію компанії «Radisson Blu Resort» довелося перенести на інші дні.

Не менш насичена івентами програма чекає на учасників нашого кар’єрного заходу завтра. А ще відділ працевлаштування випускників поводить конкурс на краще студентське резюме, призи для якого надали ПРАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС УКРАЇНА», «Данон Україна» та ПрАТ «Лантманнен Акса». Результати конкурсу будуть оголошені після 24 листопада. А поки що бажаємо нашим здобувачам корисного й плідного для подальшого працевлаштування спілкування.

Щиро дякуємо нашим партнерам-роботодавцям, що, не зважаючи на складні обставини сьогодення, долучилися до цьогорічного ярмарку вакансій і завжди охоче підтримують галузеву освіту.

Опублікований: 15-11-2022
Читайте також:
Пивоварня «2085 brewery» відкриває таємниці біотехнологічного процесу здобувачам

10 квітня студенти-біотехнологи ІІ курсу відвідали пивоварню «2085 brewery». Це невелике, але добре оснащене підприємство. Здобувачам освіти розповіли про технологічний процес і продемонстрували апарати для всіх етапів виробництва пива та як вони працюють. Майбутнім біотехнологам було цікаво дізнатися про те, як саме створюються різні смаки та вид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пивоварня «2085 brewery» відкриває таємниці біотехнологічного процесу здобувачам 12 квітня 2023

Харчова біотехнологія: закваски для одержання кисломолочних продуктів, як на долоні

Після закінчення технологічної та переддипломної практики у здобувачів вищої освіти 4 курсу кафедри біотехнології і мікробіології розпочався останній навчальний семестр. На одному з перших лабораторних занять з дисципліни «Харчова біотехнологія» асистентки кафедри Тетяна Сулейко та Тетяна Белемець розповіли їм усе про кисломолочні продукти та закв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Харчова біотехнологія: закваски для одержання кисломолочних продуктів, як на долоні 09 березня 2021

Розвиткові творчих здібностей майбутніх технологів сприяє науковий гурток кафедри фізики

На кафедрі фізики до наукової роботи залучаються здобувачі вищої освіти різних спеціальностей та курсів. У семестрі, що завершився, тут активно працював науковий гурток «Фізика в сучасних харчових технологіях». Наукова діяльність гуртка спрямована на розвиток творчих здібностей майбутніх технологів із метою набуття ними фахових компетенцій, а тако...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиткові творчих здібностей майбутніх технологів сприяє науковий гурток кафедри фізики 28 грудня 2019

Молоді викладачі прокачують свої педагогічні навички

28 листопада 2022 року асистент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко провів відкриту лабораторну роботу за темою «Створення креслень деталей» з дисципліни «Системи автоматизованого проєктування» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» 2-го року навчання спеціальності 131 «Прикладна механіка»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі прокачують свої педагогічні навички 29 листопада 2022