Н У Х Т

Проєкт HR Check у межах освітньої програми «Менеджмент персоналу» набирає обертів

03 листопада 2025

Проєкт HR Check у межах освітньої програми «Менеджмент персоналу» набирає обертів

Проєкт HR Check, що реалізується в межах освітньої програми Менеджмент персоналу», продовжує активно розвиватися та знайомити студентів із практикою роботи провідних українських компаній. Цього разу за ініціативи гарантки освітньої програми Олени Драган і викладачок кафедри Юлії Гринюк та Олени Безпалько 30 жовтня 2025 р. відбувся виїзний навчальний візит студентів першого, другого та третього курсів-бакалаврів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» до головного офісу компанії «Сільпо».

Сьогодні мережа «Сільпо» є однією з найбільших в Україні – понад 300 супермаркетів у 60 містах країни та чотири делікатес-маркети Le Silpo у Києві, Дніпрі, Харкові й Одесі.

Студентів гостинно зустріли HR-менеджери команди «Сільпо» Наталія, Катерина та Іван, які підготували змістовну програму, що поєднувала ознайомчу, практичну та інтерактивну частини – екскурсію офісом компанії та знайомство з корпоративним середовищем; презентацію від HR-фахівців про можливості професійного розвитку у «Сільпо»; командну роботу студентів, під час якої учасники виконували інтерактивне завдання щодо залучення кандидатів.

HR-навігатори команди «Сільпо» підготували дуже цікаві практичні кейси для учасників, яких було довільно поділено на п’ять команд. Спершу студенти розробляли ідеї залучення кандидатів (міленіалів і зумерів) на етапі рекрутингу та пропозиції щодо утримання персоналу, презентуючи результати у вигляді візуальних плакатів. Друге завдання мало максимально інтерактивний характер – студентам потрібно було за 45 хвилин створити відеорекламу, знявши короткий відеоролик про актуальні вакансії безпосередньо в реальних умовах супермаркету, розташованого у ТРЦ «Республіка». Формат виконання був довільним – інформаційний, креативний або гумористичний.

Студенти з великим захопленням поринули у творчий процес і з гідністю впоралися з усіма завданнями.

Після короткого брейку з піцою та соком команди презентували свої напрацювання, а найкращу команду було обрано шляхом незалежного голосування. Усі учасники отримали цінні подарунки від компанії.

У цілому захід став корисним практичним досвідом для майбутніх фахівців із менеджменту персоналу. Студенти отримали цінні знання про сучасні HR-підходи, внутрішні комунікації великої компанії та формування бренду роботодавця.

Кафедра економіки праці та менеджменту і студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» висловлюють щиру подяку команді «Сільпо» за гостинність, професійний супровід візиту та постійну підтримку студентських ініціатив.

Опублікований: 03-11-2025
Читайте також:
Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя

Не зважаючи на дистанційне навчання, протягом цього семестру здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», вивчаючи дисципліну «Світові технології борошняних і кондитерських виробів», разом із доцентами Оленою Білик та Юлією Бондаренко здійснили тех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож магістрів світовими технологіями хлібобулочних виробів – Середня Азія та Закавказзя 10 червня 2020

Перша ластівка: вперше в університеті відбувся успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора PhD

3 листопада вперше в нашому університеті відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».   Здобувачка кафедри готельно-ресторанної справи Ірина Медвідь представила на розгляд разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.001 дисер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша ластівка: вперше в університеті відбувся успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора PhD 05 листопада 2020

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.01 відбувся захист дисертаційної роботи «Розробка стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі» здобувача Людмили Шевченко (науковий керівник – професор кафедри економіки праці та менеджменту Ольга Пєтухова). Офіційні опоненти – доктор економічних наук, професор кафедри міжнародних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегії інноваційного розвитку підприємств спиртової галузі присвячене дисертаційне дослідження нашого молодого науковця 14 березня 2019

За грамотними інженерами з освітнім ступенем «магістр» завітав до НУХТ технічний директор ТОВ «Холод Engineering»

Наприкінці лютого на кафедру теплоенергетики і холодильної техніки завітав технічний директор ТОВ «Холод Engineering» Іван Пугачов. Тоді стейкхолдер  поспілкувався зі здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр». Але, як виявилося, фірмі «Холод Engineering» на роботу потрібні не лише наші «бакалаври», а й грамотні інженери з освітнім ступенем «магіст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За грамотними інженерами з освітнім ступенем «магістр» завітав до НУХТ технічний директор ТОВ «Холод Engineering» 12 березня 2020