Н У Х Т

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман»

19 квітня 2018

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман»

18 квітня 2018 р. розпочався курс лекцій від ТОВ «Торговий дім «Інкерман» у рамках договору про творчу співпрацю між НУХТ і цим підприємством.

Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин та формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій.

Лекції розраховані на студентів 3-4 курсів, хоча на них були присутні й магістранти та викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на чолі із завідувачем Анатолієм Куцом, а також студенти з інших факультетів.

Лектором виступив бренд-амбасадор ТОВ «Торговий дім «Інкерман» Євгеній Сагал, який розповів про  особливості сприйняття смаків та ароматів вина, причини появи та попередження неприємних запахів.

У подальшому – ще декілька лекцій про маркетинг у винному бізнесі  та технологічні аспекти виробництва з дегустацією найкращих вин ТМ «Інкерман».

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Гості Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ продовжують давати майстер-класи студентам

3 квітня до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітав Максим Івченко. Він є ініціатором та організатором цілої низки майстер-класів від бренд-шефів ресторанів міста Суми, що відбувалися на базі нашого коледжу. Максим вирішив провести власний майстер-клас, адже сам колись працював у сфері ресторанного бізнесу. Він розповів студентам про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гості Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ продовжують давати майстер-класи студентам 03 квітня 2018

Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки

26 липня о 18.00 завершився прийом заяв до закладів вищої освіти України від вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти. Наразі приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників. Верифікація проводиться для того, щоб перевірити правильність внесених даних вступників, вияви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки 31 липня 2018

Студенти-цукровики і  студенти-водники успішно захистили бакалаврські дипломні проекти

З 11 по 18 червня на кафедрі технології цукру та підготовки води відбулися захисти дипломних проектів студентів 4 курсу на здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Першими захистили дипломні проекти 11 червня студенти професійного спрямування «Технології цукру та полісахаридів», а вже 15 червня естафету прийняли студенти за професійним спрямуванням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-цукровики і студенти-водники успішно захистили бакалаврські дипломні проекти 18 червня 2018

Другий семестр в університеті розпочнеться з дистанційного навчання

Дистанційна форма навчання набуває все більшої популярності. Не стоїть осторонь від новацій і наш університет. Два останні роки навчання студентів стаціонару впродовж шести перших тижнів весняного семестру відбувалося за дистанційною формою. А з вересня 2017 року за дистанційною формою навчаються і студенти-заочники. Ґрунтовний аналіз, здійснений ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другий семестр в університеті розпочнеться з дистанційного навчання 10 січня 2018