Н У Х Т

Про лідерство в індустрії гостинності – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

22 червня 2020

Про лідерство в індустрії гостинності – здобувачам спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

18 червня відбувся черговий англомовний освітній вебінар від міжнародного партнера кафедри готельно-ресторанної справи Swiss Education Group (SEG). Участь у заході у рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи гостинності» брали здобувачі 1 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Формат – панельна дискусія від управлінців міжнародної готельної мережі «Рітц-Карлтон» (Ritz-Carlton) на тему «Лідерство в індустрії гостинності».

Спікери панельної дискусії:

Сандра Есторнелл, генеральний директор 5-зіркового Zadun, Ritz-Carlton Reserve у Мексиці, яка працювала у готелях у США, Іспанії, Панами та Австрії, має великий досвід у відкритті готельних підприємств;

Граньє Джонстон, HR-директор курортного готелю The Ritz-Carlton, Дубай, який має майже 30-річний досвід роботи в галузі індустрії гостинності, експерт з питань управління людськими ресурсами;

Жорді Сала, HR-директор 5-зіркового курортного готелю Hotel Arts Barcelona, який має досвід роботи у готельному бізнесі більше 28 років, 26 із яких – у готелях міжнародної мережі «Ріц-Карлтон».

Під час онлайн-спілкування учасники панельної дискусії розмірковували про вплив пандемії Covid-19 на розвиток готельного господарства у світі, лідерство в індустрії гостинності, нові виклики для топ-менеджменту і яким має бути лідер у сфері гостинності завтра.

Удосконалюємо освітній процес в умовах карантину впровадженням вебінарів від провідних фахівців готельно-ресторанного бізнесу.

 

Опублікований: 22-06-2020
Читайте також:
Перше свято студентського поповнення факультету біотехнології та екологічного контролю

Уже традиційно, перш ніж сповна зануритися у студентське життя й розпочати «гризти граніт науки», факультети урочисто приймають нове поповнення до лав студентства. Не виключення факультет біотехнології та екологічного контролю, де свято посвяти першокурсників завжди відбувається по-сімейному тепло й щиро. До свого нового поповнення з вітальним сло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше свято студентського поповнення факультету біотехнології та екологічного контролю 02 вересня 2019

Над покращенням системи підготовки кадрів працюють наші фахівці

У рамках проекту Європейського Союзу «Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону» на базі Волинського коледжу НУХТ розпочав свою роботу семінар для майстрів виробничого навчання з професії «Вишивальник». Семінар організований управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації спільно з управлін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над покращенням системи підготовки кадрів працюють наші фахівці 24 січня 2017

Як обчислюється конкурсний бал вступників до магістратури у 2019 році

У нашому університеті продовжуються вступні випробування до магістратури. Сьогодні вступні випробування з іноземної мови складають претенденти на вступ на усі спеціальності до магістратури Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та спеціальності «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології» факультету автомат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як обчислюється конкурсний бал вступників до магістратури у 2019 році 09 липня 2019

«Посіви, пересіви мікроорганізмів: знаємо, можемо, вміємо!» – гасло третьокурсників-біотехнологів

Саме під таким гаслом для новоспечених студентів-третьокурсників кафедри біотехнології і мікробіології минули перші лабораторні заняття з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія». Студенти зізналися, що після двох місяців літніх канікул так незвично було повернутися у лабораторію, налаштовувати мікроскоп, взяти до рук чашки Петрі. Та, не...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Посіви, пересіви мікроорганізмів: знаємо, можемо, вміємо!» – гасло третьокурсників-біотехнологів 23 вересня 2019