На кафедрі експертизи харчових продуктів за пропозицією МХП та за підтримки гарантки магістерської освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової, доцентки Світлани Усатюк відбулася онлайн-конференція на тему «Створюючи майбутнє України: можливості для молоді», що зібрала найвмотивованіших здобувачів бакалаврського (першого) рівня, які планують здобувати другий рівень вищої освіти. Гостьова спікерка – провідна фахівчиня із залучення та розвитку молоді МХП Марина Шептицька.
Представниця МХП повідомила, що значна кількість співробітників МХП усіх структурних підрозділів – це випускники НУХТ, зокрема освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», а також здобувачі освітніх ступенів бакалавра та магістра, які вдало поєднують навчання в НУХТ із роботою на підприємстві.
Марина Шептицька розповіла здобувачам освіти про можливості професійної реалізації на МХП: стажування, навчання за дуальною формою, працевлаштування, сфокусувавшись на особливостях стажування персоналу і кар'єрному зростанні співробітників. Запрошена спікерка підкреслила значущість здобуття магістерського ступеня вищої освіти та побажала учасникам заходу успіхів у завершенні бакалаврату й вступі до магістратури.
Доповідачка проінформувала, що потужності МХП розміщені в різних областях України, і це відкриває нові можливості як для здобувачів освіти, так і для випускників освітньої програми.
Спікерка надала відповіді на запитання присутніх, висловила побажання й надалі проводити спільні освітньо-практичні та професійно-орієнтовані заходи.
Викладачі кафедри та здобувачі вищої освіти висловили подяку Марині Шептицькій за представлену інформацію щодо можливостей працевлаштування.
Студенти виявили зацікавленість і бажання проходити стажування у структурних підрозділах МХП, особливо в лабораторії підприємства, а також навчатися за дуальною формою навчання.