Н У Х Т

Позаду – навчання, попереду – життя!

10 липня 2024

Позаду – навчання, попереду – життя!

У ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбулася урочиста подія – випуск десяти навчальних груп. Це – особливе свято, яке лежить на межі юності та дорослого життя, – випускний. Роки навчання в коледжі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день. Позаду лекції, семінари, заліки та іспити, а попереду – робота за фахом, доросле самостійне життя. Проте, кожний із випускників ще не раз із вдячністю та теплом згадає свій коледж, одногрупників і викладачів, які за ці роки стали як рідні.

В урочистостях з нагоди вручення дипломів взяли участь директорка коледжу Віра Кузнецова, викладацький склад закладу, отець Михайло, випускники та їх родини.

Урочистості розпочали зі звучання Гімну України. Вітаючи студентів із закінченням навчання, директорка коледжу Віра Кузнецова зазначила, що для них після випускного відкривається незвідана дорога в самостійне життя, побажала їм успіхів, наполегливості, стійкості та щасливої долі. Щирі слова, сповненні батьківської любові, виголосив і куратор Василь Карач.

На жаль, на долю цих студентів та учнів випали непрості випробування – три роки через пандемію COVID-19 їм довелося навчатися в умовах карантинних обмежень, здебільшого дистанційно, а з 2022 року життя українців змінила війна, розв’язана російською федерацією. Додалися сирени повітряної тривоги, загроза ракетних обстрілів, відключення електроенергії і багато інших негараздів. Але було і залишається усвідомлення, що їх основний внесок у Перемогу – це гарне навчання й сумлінна праця.

Сьогодні випускники отримали дипломи – один із перших і найважливіших документів їхнього вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у пригоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості й перспективи професійного росту. Сподіваємося, випускники продовжать навчання для здобуття освітнього ступеня «бакалавр», а потім і «магістр» в університеті!

Опублікований: 10-07-2024
Читайте також:
Провідні компанії запрошують наших випускників до працевлаштування

У Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету уже традиційно відбулася чергова зустріч майбутніх випускників із представниками провідного підприємства, метою якої була пропозиція ефективного працевлаштування та реалізація потенціалу молодих спеціалістів коледжу. На зустрічі були присутні студенти 4-го курсу спеціальності «Обслугов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідні компанії запрошують наших випускників до працевлаштування 27 січня 2017

Свято  з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного  та туристичного бізнесу

28 лютого 2019 року – особливий день для 160 випускників денної та заочної форм навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Цього дня вони розпрощалися зі своїм студентським життям і факультетом, з яким зріднилися, де пізнали перші вагомі перемоги й здобутки, навчилися мислити, приймати рішення й нести за них відповідальність...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 28 лютого 2019

Нові умови потребують нових рішень

Завдяки сучасним технологіям у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості нашого університету відбулася атестація педагогічних працівників за результатами 2019-2020 навчального року. Атестаційною комісією була розроблена відповідна процедура здійснення атестації. Зокрема, напередодні у мережі Viber створена група «Атестація 2020», де мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові умови потребують нових рішень 23 квітня 2020

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців

Дуже цікавим було заняття студентів спеціальності «Маркетинг» Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ, яке провів для них викладач Василь Карач на підприємстві нового типу «Меблевий парк». Вивчаючи дисципліну «Розроблення товарів», студенти ознайомилися з роботою підприємства – одного з лідерів ринку виробництва меблів, що о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заняття на виробництві – складова підготовки висококваліфікованих фахівців 19 листопада 2019