Н У Х Т

Персонал-технології та кар’єрні можливості в індустрії гостинності вивчали наші студенти-ейчари

16 травня 2018

Персонал-технології та кар’єрні можливості в індустрії гостинності вивчали наші студенти-ейчари

У готельно-ресторанній індустрії, як не в жодній іншій, конкурентну боротьбу витримують тільки ті компанії, що можуть запропонувати клієнтам (гостям) висококласний сервіс, а це неможливо без професійної і згуртованої команди працівників. Як зробити її такою студенти-управлінці персоналом (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») дізнавалися від представників Reikartz Hotel Group. У рамках кафедрального проекту ProductiveWorkspace (знайомимося ближче з кращими роботодавцями країни) вони відвідали готель VitaPark Борисфен.

Директор з корпоративної культури RHG Олексій Ларіонов презентував студентам історію розвитку національної мережі готелів (42 готелі 3, 3+, 4 зірки) та її виходу на іноземні ринки (Швеція, Німеччина, Казахстан); пояснив, як функціонують інші мережеві напрямки бізнесу – 17 концептуальних ресторанів, конференц-сервіс, служби кейтерінгу, wellness-курорти, послуги власного туроператора.

Максимально інформативною для наших ейчарів стала розповідь про єдині стандарти якості обслуговування і гостинності для всіх співробітників готелів Reikartz; систему їх навчання (welcome-тренінги, різноманітні навчальні програми офлайн і e-leaning); освітній проект «Школа гостинності Reikartz»; механізм проведення корпоративних конкурсів для різних категорій персоналу (портьє, покоївок, кухарів, барист, офіціантів тощо); мотиваційні інструменти, що їх використовують у HR-практиці готелів RHG; кар’єрні можливості для співробітників, як то закордонні стажування в мережі та гнучка вертикальна кар’єра, де за 2-3 роки можна отримати посаду управляючого готелем (рестораном).

Менеджер з персоналу RHG Олеся Тарасенко познайомила наших студентів із умовами проходження стажувань, курсу «Молодий керівник», актуальними вакансіями, зокрема, у центральному офісі компанії в HR-секторі та проектному менеджменті, і поспілкувалась з усіма охочими особисто. Управляюча готелем VitaPark Борисфен провела присутнім екскурсію територією та проінспектувала спільно з ними декілька номерів.

Управлінці персоналом вдячні команді Reikartz Hotel Group за запрошення та інтерактив із побудови успішної кар’єри в компанії-лідері сфери HoReCa. 

Опублікований: 16-05-2018
Читайте також:
В університеті працює Міжнародна Літня Школа в рамках проекту програми ЕРАЗМУС+

7 червня 2018 року розпочала роботу Міжнародна Літня Школа в рамках проекту програми ЕРАЗМУС+ «Стале виробництво та споживання продуктів харчування у ЄС: виклики для України». З вітальним словом виступили проректор з наукової роботи НУХТ Олександр Шевченко, декан факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ Наталія Грегірчак, аташе з пит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті працює Міжнародна Літня Школа в рамках проекту програми ЕРАЗМУС+ 08 червня 2018

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочалися заняття для дітей співробітників з носієм мови зі США

З 26 березня кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочала захопливі заняття для дітей співробітників віком від 12 до 16 років в «Speaking club for teenagers», які проходять протягом весняних канікул з носієм мови Tom Stevens (USA) та завідувачем кафедри Галиною Чередніченко. Діти мають змогу практикувати навички спілкування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації розпочалися заняття для дітей співробітників з носієм мови зі США 27 березня 2018

Магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування». В олімпіаді брали участь 59 учасників із 20 закладів вищої освіти України. Наш університет представляли студенти 4 курсу освітнього ступеня «бака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – призер Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 31 травня 2018

У світ сучасної науки поринули студенти-хімтехнологи

18 жовтня студенти груп ХТ-3-6 і ХТ-3-7 кафедри хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів разом із доцентом названої кафедри Галиною Білою і доцентом кафедри харчової хімії Олександром Макаренком відвідали XI Міжнародну виставку LABComplEX. На виставкових стендах вони мали можливість ознайомитися з останніми новинками аналітичного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У світ сучасної науки поринули студенти-хімтехнологи 19 жовтня 2018