Н У Х Т

Перший «відмінний» захист здобувачів магістерського рівня за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа»

14 лютого 2020

Перший «відмінний» захист здобувачів магістерського рівня за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів вищої освіти магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання. Магістрантів із цією знаковою подією привітав завідувач кафедри і декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко.

До уваги членів Екзаменаційної комісії майбутні готельєри і ресторатори представили проекти різних типів готельних підприємств: SPA-готель, рекреаційний готель, гірськолижний готельний комплекс із інноваційними цифровими технологіями, санаторій з комплексною програмою корекції фігури, готель з організацією етнокультурних програм, бізнес-готель зі спеціалізованим сервісом оброблення персональних даних, туристичний готель з інноваційними підходами до спортивного харчування, сімейний готель зі спеціалізованими готельними послугами, екскурсійний готель для фототуристів.

Комісія відзначила високий рівень професійних компетентностей, дослідницькі вміння, оригінальний і творчий підхід здобувачів. За результатами науково-дослідної роботи магістрантів були опубліковані статті у фахових і закордонних виданнях, тези і матеріали доповідей міжнародних та всеукраїнських фахових наукових конференцій, отримані патенти України на корисну модель.

Підсумки першого дня захистів – 10 присвоєних кваліфікацій «магістр» з готельно-ресторанної справи, 10 відмінних оцінок і 8 рекомендацій комісії на диплом із відзнакою.

Вітаємо випускників із присудженням освітнього ступеня «магістр», пишаємося їхніми високими навчальними й науковими досягнення і бажаємо професійного успіху в індустрії гостинності!  

Опублікований: 14-02-2020
Читайте також:
Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». З вітальним словом до молодих спеціалістів звернувся директор коледжу Юрій Барилюк. У своїй промові він висловив сподівання, що випускники гідно продовжать справу своїх наставників на харчових підприємств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сумського коледжу НУХТ отримали дипломи 31 січня 2019

Міністр освіти і науки України високо оцінила організацію в університеті проведення ЗНО до магістратури з іноземної мови

11 липня 2018 року міністр освіти і науки України Лілія Гриневич відвідала пункт тестування, де вступники в магістратуру складали єдиний вступний іспит з іноземної мови за технологією ЗНО, розташований в нашому університеті. Наш колектив дуже відповідально поставився до організації роботи пункту тестування. З метою забезпечення максимальної прозор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міністр освіти і науки України високо оцінила організацію в університеті проведення ЗНО до магістратури з іноземної мови 11 липня 2018

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування

На кафедрі технології консервування з 11 по 14 лютого 2020 року відбулися основні захисти здобувачів вищої освіти:– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;– магі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися захисти здобувачів вищої освіти кафедри технології консервування 18 лютого 2020