Н У Х Т

Особливе свято для випускників спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського коледжу НУХТ

08 лютого 2019

Особливе свято для випускників спеціальності «Готельне обслуговування» Львівського коледжу НУХТ

У конференц-залі Львівського держаного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Готельне обслуговування».

Із вітальним словом до випускників, батьків і гостей свята звернувся директор коледжу Михайло Григорців та побажав мудрих рішень і дій, високих навчальних і професійних досягнень, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення мрій і життєвих планів, впевненості у власних силах і постійного самовдосконалення. Вітаючи випускників, він зазначив, що обрана спеціальність сьогодні є надзвичайно затребуваною на ринку праці, а отримані знання дадуть можливість випускникам зробити перший крок у доросле життя і продуктивно працювати для розвитку сфери гостинності та процвітання нашої країни.

Дипломи з відзнакою отримали троє випускників – Ірина Мисько, Яна Янко та Андрій Мудрик.

Привітали випускників зі знаменною подією заступник директора з виховної роботи Наталія Сембай, завідувач відділення готельно-ресторанної справи Дмитро Сколоздра, куратори випускних груп Оксана Шняк і Володимир Грицак, викладачі коледжу, батьки.

Майбутні фахівці готельно-ресторанного бізнесу нині, тримаючи в руках заповітні дипломи, згадують, чому вирішили навчатися саме за цією спеціальністю: для когось із сьогоднішніх фахівців – це мрія всього життя, для інших – сімейна традиція.

Випускники звернулися до адміністрації коледжу та викладачів зі зворушливими, теплими словами, сповненими глибокої поваги та вдячності.

Дійсно, вручення дипломів випускникам – це особливе свято, яке одночасно радісне, і з нотками суму. Диплом – це один із найперший і найважливіших документів дорослого життя людини. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості й перспективи професійного росту.

Дорогі випускники, щиро бажаємо вам реалізувати здобуті знання та навички на трудовій ниві відповідно до отриманої фахової кваліфікації та досягти вершин професійної майстерності!

Опублікований: 08-02-2019
Читайте також:
Професура кафедри технології цукру і підготовки води – взірець викладацької майстерності

3 квітня на кафедрі технології цукру і підготовки води відбулася відкрита лекція професора Валерія Виговського з навчальної дисципліни «Технологія цукру»  для студентів третього курсу денної форми навчання. Лекція була присвячена технологічному процесу очищення соку на стадії ІІ сатурації. Лектором на високому теоретичному та методологічному рівні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професура кафедри технології цукру і підготовки води – взірець викладацької майстерності 05 квітня 2018

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології підтримали колег із Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ

Нещодавно на базі Навчально-наукового центру «Інститут біології та медицини» Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка відбулося засідання вченої ради та громадське обговорення науково-дослідної роботи «Біологічно активні речовини мікробного синтезу в новітніх біотехнологіях і сучасному аграрному виробництві» (Р26). Науково-дослідна р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології підтримали колег із Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАНУ 25 вересня 2018

Про традиції святкувань у різних країнах дізнаються студенти на заходах кафедри  іноземних мов професійного спрямування

23 листопада старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Олена Сподинюк провела зі студентами групи ТІ 1-1 захід, присвячений Міжнародному дню студента. Студенти підготували презентації та повідомлення англійською та українською мовою щодо історії виникнення, традицій, прикмет і святкування цього дня в різних країнах: Україні, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про традиції святкувань у різних країнах дізнаються студенти на заходах кафедри іноземних мов професійного спрямування 26 листопада 2018

Завдання по забезпеченню якісною та корисною продукцією різних груп населення вирішують магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочалися захисти магістерських робіт зі спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форми навчання. Очолила роботу Екзаменаційної комісії директор Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Кочубей-Литви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завдання по забезпеченню якісною та корисною продукцією різних груп населення вирішують магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 лютого 2019