Н У Х Т

Здобутки НУХТ – широкому загалу: розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій

10 вересня 2019

Здобутки НУХТ – широкому загалу: розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій

10 вересня розпочався Всеукраїнський тиждень харчових технологій, в рамках якого працюють виставки «Inprodmash&Upakovka» та «Sweets&Bakery Ukraine». Наш університет – традиційний учасник цих масштабних галузевих форумів і співорганізатор насиченої наукової програми заходу.

У церемонії урочистого відкриття взяли участь: голова Держпродпотребслужби України Володимир Лапа, в.о. директора Департаменту продовольства Мінагрополітики України Людмила Хомічак, генеральний директор Об’єднання «Укрхлібпром» Олександр Васильченко, президент асоціації «Укркондпром» Олександр Балдинюк, голова правління асоціації «Укрмолпром» Василь Бондаренко, співголова Союзу «Борошномели України» Олександр Лавринчук, радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерланди в Україні Рейнауд Нафтен, виконавчий директор компанії ZED EXPO International (Туреччина) Зафер Кірмізіташ.

Гості побажали всім учасникам, організаторам і відвідувачам виставок плідної роботи, корисних ділових контактів й професійних успіхів.

Експозиція нашого навчального закладу, представлена колективами випускових кафедр Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого та кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій викликала значний інтерес і відвідувачів виставок, й інших експонентів. Приємно, що серед представників провідних компаній-учасників виставки значна кількість – випускники НУХТ.

Опублікований: 10-09-2019
Читайте також:
Академік IUFoST відвідав університет і прочитав лекцію студентам

19 березня наш університет приймав чергового поважного гостя – до НУХТ завітав професор Октавіо Паредес-Лопез – найвідоміший у світі експерт з харчової біотехнології і нутріцевтики, який має майже 200 публікацій з цитованістю 10750 та h-індексом 50. Свого часу професор Паредес-Лопез був президентом Мексиканської академії наук, він – засновник і ака...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академік IUFoST відвідав університет і прочитав лекцію студентам 19 березня 2019

Пріоритет – харчова безпека!

Згідно з новим харчовим законодавством у всіх закладах ресторанного господарства вже повинні бути впроваджені стандарти харчової безпеки НАССР. Вперше в Україні компанія PROFI CLUB спільно з Інститутом післядипломної освіти НУХТ реалізувала освітній проект «Програма підготовки внутрішніх аудиторів системи харчової безпеки в закладах ресторанного г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пріоритет – харчова безпека! 09 січня 2018

Практикантів-біотехнологів зустрічає ФФ «Дарниця»…

Фармацевтична фірма «Дарниця» відкрила свої двері для проходження практики студентами IV-го курсу кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю. Вони отримали нагоду потрапити у справжнісіньке царство виробництва ліків. Зустріла студентів працівник фірми Ольга Лаврик. Вона розповіла історію фірми «Дарниця»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практикантів-біотехнологів зустрічає ФФ «Дарниця»… 26 січня 2018

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плідній співпраці з передовими підприємствами м’ясопереробної галузі. В рамках святкування Дня працівників харчової промисловості кафедру відвідали представники різних підприємств, і це було використано з максимальною користю – не лише святкування, а й домовленості щодо стажува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти від флагманів промисловості для студентів НУХТ 19 жовтня 2018