Н У Х Т

НУХТ – на «Кропива Fest»

02 червня 2025

НУХТ – на «Кропива Fest»

Яскравою подією завершилася цьогорічна весна для наших студентів. 31 травня студентська рада університету, здобувачі освіти різних інститутів і факультетів та солісти Студії естрадного співу разом із фахівцями Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку долучилися до фестивалю волонтерської єдності й підтримки «Кропива Fest».

«Кропива Fest» – це благодійний мультизахід, де експонуються вироби та послуги воєнного часу та популяризуються цінності волонтерства в Україні. Щороку фестиваль збирає справжніх шанувальників українських традицій, музики та мистецтва, адже це – ще одна ідеальна нагода зробити добру справу та наблизити Перемогу разом! Атмосфера єдності, натхнення та любові до рідного – саме так можна описати цей день!

Наші вокалісти – дует Оренда, Надія Магден, Роман Сильчук, Діана Чернявська, Анастасія Костіна, Андрій Аріськін гідно презентували університет у культурному просторі події. Вони подарували глядачам щирі, емоційні та автентичні виступи, які передавали глибину української душі та силу пісенної традиції.

Окремо варто відзначити активну участь та підтримку студентської ради НУХТ на чолі з головою Ярославом Вдовенком. Завдяки їхній енергії, організованості та щирому бажанню творити участь нашого університету стала помітною, яскравою та по-справжньому живою.

«Кропива Fest» ще раз довів, що українська молодь – талановита, патріотична та натхненна. А наш університет – це не лише про професію та науку, а й про збереження та популяризацію культурної спадщини!

Опублікований: 02-06-2025
Читайте також:
Викладачі не втрачають нагоди поспілкуватися з майбутніми вступниками

24 травня у Державному навчальному закладі «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяна Романовська зустрілася з учнями, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» й розповіла про перспективи н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі не втрачають нагоди поспілкуватися з майбутніми вступниками 27 травня 2024

Вітання з Днем Соборності України

Шановні викладачі, співробітники, здобувачі вищої освіти!       Щиро вітаю вас із Днем Соборності України – святом українського державотворення, нашої національної єдності.    День проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки став символом нерозривного зв’язку між усіма поколіннями борців за вол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітання з Днем Соборності України 22 січня 2022

Студенти-заочники спеціальності «Харчові технології» успішно захистили дипломні проекти

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу відбулися захисти дипломних проектів студентами спеціальності «Харчові технології», спеціалізації «Технології харчування», заочної форми навчання. Цього року їх усього троє, але вони з впевненістю «підкорили цю вершину» і успішно пройшли захист. Кожний із доповідачів на високому рівні продем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-заочники спеціальності «Харчові технології» успішно захистили дипломні проекти 21 лютого 2017

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені  за наукові досягнення

За досягнення високих результатів  у науковій діяльності та активну участь у 87 Міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», згідно з наказом ректора № 54 від 29 квітня 2021 року понад 200 аспірантів і студентів нашого університету нагороджую...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Понад 200 здобувачів освіти різних рівнів нашого університету відзначені за наукові досягнення 30 квітня 2021