Н У Х Т

Нехай небо буде мирним, а Україна – чистою!

19 квітня 2018

Нехай небо буде мирним, а Україна – чистою!

З кожним роком українська громада стає все більш екологічно свідомою. Адже бути екологічно свідомим сьогодні не лише модно і корисно, а ще й досить комфортно та вигідно! Соціальна, екологічна відповідальність стала сучасним трендом для всіх, хто дивиться в майбутнє та усвідомлює важливість свого внеску на користь нашої держави та, власне, свого розвитку.

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ в рамках щорічної загальнодержавної екологічної акції «За чисте довкілля» та міжнародного соціально-екологічного фестивалю «ЧистоFest» активно долучилися до прибирання навколишньої території коледжу та старовинного парку графів Бобринських біля стадіону «Авангард». Протягом квітня студенти, викладачі та співробітники разом займаються озелененням території коледжу та приведенням її в належний естетичний вигляд. Впорядковують газони та квітники, прибирають наслідки, як зими, так і людської безвідповідальності – гниле листя, сухе гілля та сміття. Активно попрацювали студенти груп ВЦР 17, ОРГ/МД17, МЕХ17, ОМР17 та ПСК17.

Стало доброю традицією щороку висаджувати садженці дерев та декоративних кущів, як на території коледжу, так і поза його межами, оновлюючи  ландшафт старого парку.

За ініціативи студентів групи ОКС17 були придбані та висаджені цінні породи дерев «Ялинка блакитна. Глаука». Деревця виростуть міцними і красивими та будуть довгі роки радувати майбутніх студентів.

Студенти в рамках роботи гуртка «Квітуча планета» посіяли квіти та розбили нові квітники.

Адміністрація коледжу висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до акції «За чисте довкілля», адже спільна праця об’єднує громадянське суспільство у забезпеченні чистоти довкілля, збереженні в рідному краю природної краси для майбутніх поколінь, робить наш квітучий край чистішим.

Пам’ятаймо, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Опублікований: 19-04-2018
Читайте також:
Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів разом зі студентами взяли участь у Фестивалі морозива

1-2 вересня 2018 року наш університет взяв активну участь у Фестивалі морозива, організованому Асоціацією українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» спільно з Національним центром ділового та культурного співробітництва «Український дім». У відкритті фестивалю, що був приурочений до Дня Знань, взяла участь завідувач кафедри технології...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології молока і молочних продуктів разом зі студентами взяли участь у Фестивалі морозива 03 вересня 2018

Презентація наукових здобутків кафедри харчової хімії та обмін дослідницьким досвідом

12-16 листопада 2018 року в Харкові на базі Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів», Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Національного фармацевтичного університету відбулася 8-ма Міжнародна конференція «Chemistry of Nitrogen Containing Heterocycles» (CNCH-2018), присвячена пам'яті її засновника – профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків кафедри харчової хімії та обмін дослідницьким досвідом 19 листопада 2018

Державні свята України – у Науково-технічній бібліотеці університету

23 серпня відзначається День Державного Прапора України. Це свято з'явилося завдяки підписанню в 2004 році відповідного президентського указу. До 2004 року День українського прапора відзначали тільки в Києві у вигляді муніципального свята. 24 серпня – День Незалежності України. Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка пройшо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Державні свята України – у Науково-технічній бібліотеці університету 23 серпня 2018

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідують Міжнародний форум IFFIP 2019

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали змогу відвідати Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2019. 10 квітня захід відвідали студенти групи ХЧ-1-3 разом зі старшим викладачем Людмилою Дейниченко, 11 квітня на форум завітали студенти груп ХЧ 2-1 та ХЧ 2-2 із  доцентами кафедри Ольгою Коваль та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідують Міжнародний форум IFFIP 2019 15 квітня 2019