Н У Х Т

Нехай небо буде мирним, а Україна – чистою!

19 квітня 2018

Нехай небо буде мирним, а Україна – чистою!

З кожним роком українська громада стає все більш екологічно свідомою. Адже бути екологічно свідомим сьогодні не лише модно і корисно, а ще й досить комфортно та вигідно! Соціальна, екологічна відповідальність стала сучасним трендом для всіх, хто дивиться в майбутнє та усвідомлює важливість свого внеску на користь нашої держави та, власне, свого розвитку.

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ в рамках щорічної загальнодержавної екологічної акції «За чисте довкілля» та міжнародного соціально-екологічного фестивалю «ЧистоFest» активно долучилися до прибирання навколишньої території коледжу та старовинного парку графів Бобринських біля стадіону «Авангард». Протягом квітня студенти, викладачі та співробітники разом займаються озелененням території коледжу та приведенням її в належний естетичний вигляд. Впорядковують газони та квітники, прибирають наслідки, як зими, так і людської безвідповідальності – гниле листя, сухе гілля та сміття. Активно попрацювали студенти груп ВЦР 17, ОРГ/МД17, МЕХ17, ОМР17 та ПСК17.

Стало доброю традицією щороку висаджувати садженці дерев та декоративних кущів, як на території коледжу, так і поза його межами, оновлюючи  ландшафт старого парку.

За ініціативи студентів групи ОКС17 були придбані та висаджені цінні породи дерев «Ялинка блакитна. Глаука». Деревця виростуть міцними і красивими та будуть довгі роки радувати майбутніх студентів.

Студенти в рамках роботи гуртка «Квітуча планета» посіяли квіти та розбили нові квітники.

Адміністрація коледжу висловлює щиру вдячність усім, хто долучився до акції «За чисте довкілля», адже спільна праця об’єднує громадянське суспільство у забезпеченні чистоти довкілля, збереженні в рідному краю природної краси для майбутніх поколінь, робить наш квітучий край чистішим.

Пам’ятаймо, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Опублікований: 18-04-2018
Читайте також:
Магістри-заочники спеціальності «Туризм» успішно захистили свої кваліфікаційні роботи

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання зі спеціальності 242 «Туризм». Екзаменаційну комісію очолив д.г.н,  професор,  заслужений працівник освіти України, академік Академії наук вищої освіти України Петро Масляк. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри туристи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-заочники спеціальності «Туризм» успішно захистили свої кваліфікаційні роботи 19 лютого 2019

Студенти університету запрошуються до участі у «Black Sea Science-2018»

Студенти університету – активно беруть участь у наукових дослідженнях, результати яких широко презентують у рамках наукових форумів різного рівня та різноманітних конкурсах студентських наукових робіт, де вражають журі високим рівнем своїх знань, творчим потенціалом, креативністю дослідницьких рішень. Молоді науковці НУХТ – неодноразові переможці н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти університету запрошуються до участі у «Black Sea Science-2018» 18 січня 2018

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей

15 березня 2018 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки. У вестибюлі коледжу відбулась виставка-презентація спеціальностей та професій, де студенти коледжу демонстрували отримані знання та навички в своїй професії, проводили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей 17 березня 2018

Випускний спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

8 лютого 2019 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції». Понад 40 юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили лави фахівців у сфері технології приготування харчової продукції. З-поміж цьогорічних випускників були й ті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 11 лютого 2019