Н У Х Т

Наш студент – бронзовий призер Чемпіонату світу і володар Кубку Києва з пауерліфтингу

08 січня 2019

Наш студент – бронзовий призер Чемпіонату світу і володар Кубку Києва з пауерліфтингу

Наприкінці 2018 року Україна вперше в історії отримала право на проведення Чемпіонату світу з пауерліфтингу, push pull та окремих видів вправ під егідою федерації GPA-IPO (WORLD CHAMPIONSHIP GPA-IPO 2018), учасниками якого стали 550 спортсменів із 25 країн. Кожний із них ніс із собою неймовірний позитив і надзвичайні емоції у міксі з цілковитою готовністю вступити в бій за досягнення найкращих результатів. Спортсмени продемонстрували не одну вдалу спробу встановлення рекордів України, Європи та світу.

На цих масштабних і престижних змаганнях наш університет представив студент спеціальності «Управління персоналом та економіка праці» Павло Підобід, який змагався у ваговій категорії 75 кг серед юніорів і виборов бронзу у становій тязі з результатом 190 кг. 

Майже одночасно у столиці відбувся ще один масовий турнір – відкритий Кубок Києва з пауерліфтингу UPC 2018, де Павло посів 1 місце, подолавши у сумі вагу 440 кг. 

Вітаємо нашого студента з блискучими результатами, бажаємо сил і витривалості для підкорення нових спортивних висот!

Опублікований: 08-01-2019
Читайте також:
Насичений подіями понеділок магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології

Минулий понеділок у магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології був, як ніколи насичений різними подіями. Ранок розпочався із захоплюючої лекції про базові принципи Аюрведи «Концептуальна еволюція в Аюрведі: з точки зору Гуни» від віце-президента університету Патанжалі (Харідвар, Індія) доктора Вачаспати Кульванта. На наступній парі у них б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений подіями понеділок магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології 21 травня 2018

Завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів виступила в ролі експерта в програмі телеканалу ictv

Завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко взяла участь у зйомках телевізійного проекту телеканалу ictv. Тамара Носенко надала експертний висновок щодо термінів придатності, умов зберігання та показників якості риб’ячого жиру. Для глядачів значний інтерес представляє проблема фальсифікації цінного жиру, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів виступила в ролі експерта в програмі телеканалу ictv 18 квітня 2018

Четвертокурсниця спеціалізації «Технології питної води та водопідготовки» – переможець ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології» (спеціалізації «Технології питної води та водопідготовки») галузі знань «Виробництво та технології». Честь нашого університету у цих інтелектуальних змаганнях боронила студентка четвертого курс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсниця спеціалізації «Технології питної води та водопідготовки» – переможець ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 26 травня 2018

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ здобувають нові перемоги

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості нашого університету здобувають нові перемоги. 16 лютого 2017 року наші спортсмени посіли перше командне місце на обласних змаганнях із лижних перегонів серед юнаків і друге місце серед дівчат. Честь навчального закладу боронили: Остап Скакун, Орест Крупей, Павло Коваль, І...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ здобувають нові перемоги 20 лютого 2017