Н У Х Т

На перетині бізнесу й освіти: викладачі НУХТ – серед учасників «Бізнес-школи «Артеріум»!

10 червня 2025

На перетині бізнесу й освіти: викладачі НУХТ – серед учасників «Бізнес-школи «Артеріум»!

Завершився надзвичайний проєкт «Бізнес-школа «Артеріум» для викладачів ЗВО, який став платформою для глибокого переосмислення ролі освіти в сучасному світі.

Протягом двох місяців викладачі з різних куточків України, і серед них представники нашого університету з кафедри біотехнології і мікробіології та кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів брали участь у лекціях, майстер-класах, працювали над проєктами й презентували нові підходи до взаємодії зі студентами та вступниками.

Це була не просто школа – це був виклик, натхнення і початок трансформації. Під час фінальної зустрічі одним із найяскравіших моментів став виступ заступника міністра освіти і науки України Михайла Винницького, який закликав викладачів не просто передавати знання, а надихати, підтримувати свободу мислення та формувати майбутнє освіти разом із бізнесом.

Основні інсайти, які наші викладачі винесли під час навчання у «Бізнес-школі «Артеріум» – освіта має бути простором змін; викладач – це провідник до самопізнання здобувача; бізнес-підхід – це про ефективність, сталість і вплив.

Проєкт «Бізнес-школа «Артеріум» став значним кроком у напрямку співпраці між бізнесом та освітою, сприяючи підвищенню кваліфікації викладачів і адаптації освітніх програм до актуальних потреб фармацевтичної індустрії України.

Щиро вдячні організаторам – Корпорації «Артеріум», спікерам і всім учасникам за створення потужної освітньої спільноти. Для педагогів нашого університету це був не лише професійний розвиток, а й нове дихання з вірою в молодь, з орієнтацією на якісну освіту та з розумінням, що зміни починаються саме з нас!

Опублікований: 10-06-2025
Читайте також:
Чому ми можемо навчитися зі злету та падіння золотих віків дізналися здобувачі освіти і викладачі

Здобувачі освіти спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології в ресторанному господарстві» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до онлайн-лекції «Золоті віки: чого ми можемо навчитися з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому ми можемо навчитися зі злету та падіння золотих віків дізналися здобувачі освіти і викладачі 27 березня 2023

Ключ до ефективної біотехнології: захоплюючі відкриття магістрантів

Днями у рамках захисту магістрантами-біотехнологами самостійних робіт з дисципліни «Природознавча мікробіологія» (лекторка – професорка, докторка біологічних наук Тетяна Пирог) було представлено важливу та пізнавальну тематику щодо застосування сульфатвідновлювальних бактерій у біотехнології. Команда, яку очолила Вікторія Негретова, плідно попрацю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ключ до ефективної біотехнології: захоплюючі відкриття магістрантів 14 грудня 2023

Завершила роботу 84-та Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

23-24 квітня наш університет мав за честь у черговий раз проводити Міжнародну наукову конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цього року вона відбулася вже 84-й раз. Робота Конференції проходила у 57 секціях, де понад 1800 молодих науковців із провідних уні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершила роботу 84-та Міжнародна конференція «Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 25 квітня 2018

Здобувачі освіти застосовують здобуті знання на практиці

Здобувачі освіти відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості НУХТ» Максим Гуковський, Андрій Білас, Вероніка Притула, Христина Головата, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанна справа», під керівництвом викладачки циклової комісії харчових технологій та готельно-...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти застосовують здобуті знання на практиці 23 березня 2023