Н У Х Т

На «Сarlsberg Ukraine» наочно закріплювали теоретичні знання третьокурсники кафедри технології оздоровчих продуктів

10 жовтня 2018

На «Сarlsberg Ukraine» наочно закріплювали теоретичні знання третьокурсники кафедри технології оздоровчих продуктів

За ініціативи викладача кафедри технології оздоровчих продуктів, доцента Світлани Бажай-Жежерун і за сприяння спеціаліста зі зв’язків із громадськістю компанії «Сarlsberg Ukraine» Олени Баско, студенти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» познайомилися з виробництвом напоїв на Київському пивоварному заводі «Сarlsberg Ukraine».

Київський пивоварний завод разом із Львівською пивоварнею і Запорізьким пиво-безалкогольним комбінатом входить до складу групи «Carlsberg» в Україні; компанія «Carlsberg» є четвертою в світі пивоварною групою і випускає понад 500 найменувань пива і безалкогольних напоїв. Київський пивоварний завод працює з червня 2004 року і на сьогодні є найбільш сучасним пивоварним заводом в Україні, з передовими світовими інноваціями у пивоварінні та будівництві; де технологічний процес виробництва напоїв здійснюється із врахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров’я та навколишнього середовища.

Студенти ознайомилися з технологічним процесом виробництва пива та квасу, роботою найновішого обладнання пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини і Швейцарії, а також продегустували безалкогольні напої, виготовлені на підприємстві.

Відвідування студентами найсучасніших підприємств харчової промисловості, таких як Київський пивоварний завод «Сarlsberg Ukraine», сприяє практичному опануванню одержаних в університеті теоретичних знань, формуванню фахівців-технологів високого рівня. 

Опублікований: 10-10-2018
Читайте також:
Підсумки технологічної практики підводять у навчально-науковому комплексі НУХТ

У Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ за підсумками технологічної практики відбулася науково-практична конференція «Збагачення хлібобулочних і кондитерських виробів нетрадиційною сировиною». У заході взяли участь студенти групи ХМК-4 та викладачі циклової комісії технології хлібопекарського і кондитерського виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки технологічної практики підводять у навчально-науковому комплексі НУХТ 25 жовтня 2018

Презентація наукових здобутків кафедри харчової хімії та обмін дослідницьким досвідом

12-16 листопада 2018 року в Харкові на базі Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів», Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Національного фармацевтичного університету відбулася 8-ма Міжнародна конференція «Chemistry of Nitrogen Containing Heterocycles» (CNCH-2018), присвячена пам'яті її засновника – профес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація наукових здобутків кафедри харчової хімії та обмін дослідницьким досвідом 19 листопада 2018

На кафедрі харчової хімії готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії

24-26 квітня команда студентів нашого університету візьме участь у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії, яка цього року відбудеться на базі НУБІП. Для того, щоб гідно представити наш навчальний заклад необхідна сумлінна підготовка. Саме тому протягом березня-квітня переможці І етапу олімпіади – студенти І-ІV курсів факультету біотехнології та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії готують команду для участі у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади з хімії 17 квітня 2018

Студенти-водники закріплюють знання, отримані під час дистанційного навчання

16 лютого 2017 року доцент кафедри технології цукру і підготовки води Світлана Шульга разом зі студентами 2 і 3 курсу професійного спрямування «Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв» взяли участь у виїзному інформаційному прес-клубі «Технологія підготовки питної води» ПАТ «АК «Київводоканал». Засідання відкриває ряд зустріче...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-водники закріплюють знання, отримані під час дистанційного навчання 17 лютого 2017