Н У Х Т

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року

14 лютого 2020

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Президента України для молодих вчених 2019 року

13 лютого у Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського відбулося урочисте вручення премій Президента України для молодих вчених 2019 року.

Надзвичайно приємно, що серед лауреатів премії – молоді науковці нашого університету – доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, кандидат технічних наук Олег Галенко та провідний інженер, кандидат технічних наук Анастасія Шевченко з роботою «Інноваційні технології для харчових продуктів спеціального призначення в контексті продовольчої безпеки України», виконаною спільно з головою підкомітету Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій,  кандидатом технічних наук Ольгою Коваль.

Суть роботи полягає у розробленні інноваційних технологій і нових видів продукції на їхній основі із визначеними спеціальними властивостями.

Вперше в Україні нашими молодими науковцями запропоновані інновації організаційного, технологічного та економічного характеру для створення інноваційних харчових продуктів оздоровчого та профілактичного спрямування.

Завдяки використанню інноваційних технологій науково обґрунтований, сконструйований та розроблений широкий спектр продукції для харчування спецконтингентів, у тому числі осіб похилого віку та хворих на цукровий діабет, на основі зернового та м’ясного середовищ, збагачених саме тими групами есенціальних нутрієнтів, які забезпечують потреби організму в максимально повній мірі, сприяють адаптації до змін довкілля, скорочують термін відновлення організму.

Вітаємо лауреатів із високою оцінкою їх наукових досліджень! Бажаємо творчої наснаги, цікавих нових проєктів, подальших вагомих здобутків!

Опублікований: 14-02-2020
Читайте також:
Рівень інформованості про водні ресурси підвищили наші першокурсники

Підвищення рівня інформованості про водні ресурси, усвідомлення необхідності їх збереження та раціонального використання – завдання першорядної важливості і є стратегічним для України. От і першокурсники разом із наставником групи, доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук відвіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень інформованості про водні ресурси підвищили наші першокурсники 08 січня 2019

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією

8 жовтня 2019 р. в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбувся круглий стіл «Впровадження дуальної системи освіти при підготовці фахівців готельно-ресторанного напряму» за участі директора ТОВ «ЕЛМА» Рональда Мацалака,  представниці «Конгрес-готелю» м. Потсдам Юти Браун, Дар'ї Клайнерт,  Дірка Ер теля, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Впровадження дуальної системи освіти за німецькою технологією 10 жовтня 2019

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт визначили на кафедрі біотехнології і мікробіології

Щороку на базі різних університетів України проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт, метою якого є підготовка фахівців нової генерації європейського рівня, формування у них знань і умінь дослідницької діяльності, для яких установка на професійну майстерність є пріоритетною стратегією їх життєдіяльності. Основними завданнями к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт визначили на кафедрі біотехнології і мікробіології 22 грудня 2018

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

12 квітня Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ вкотре відчинив двері майбутнім вступникам. Програма заходів до Дня відкритих дверей цьогоріч була надзвичайно насичена, цікава та інформативна. Кожна циклова комісія доклала максимум зусиль і підготувала низку заходів аби якнайкраще продемонструвати переваги навчання в коледжі. Ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із майбутньою професією: День відкритих дверей у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 15 квітня 2019