Н У Х Т

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту

14 травня 2024

Менеджери персоналу ‒ учасники Всеукраїнського студентського круглого столу з HR-менеджменту

Здобувачі-менеджери персоналу, третьокурсниця бакалаврату Альбіна Горобець (група МП3-8) і першокурсник магістратури Максим Пилипенко (група МП-1-8М) виступили з доповідями на ІІ Всеукраїнському студентському круглому столі з HR-менеджменту «Командна робота і цифрові технології в умовах глобальних змін». Модератором заходу була кафедра менеджменту Державного торговельно-економічного університету.

Метою круглого столу були обмін досвідом і кращими практиками між студентами різних закладів вищої освіти щодо командної роботи з використанням цифрових технологій, розвитку лідерства у командах, використання штучного інтелекту для поліпшення командної роботи та бізнесу в умовах глобальних змін.

Трендові питання HR-менеджменту, які порушувалися студентами-учасниками Державного торговельно-економічного університету, Донецького національного університету ім. Василя Стуса, Львівського торговельно-економічного університету,  Національного університету харчових технологій у доповідях, презентаціях та при обговоренні – трансформація командної роботи в умовах воєнного стану; інтеграція штучного інтелекту в освіті і бізнесі; лідерство, фандрайзинг і корпоративне волонтерство; цифрові освітні технології в HR-менеджменті; гейміфікація як метод навчання і залученості.

Творчою родзинкою зустрічі стала вікторина для учасників з перевірки знань із HR-менеджменту, з якою усі весело справилися.

Круглий стіл пройшов у діловій і доброзичливій атмосфері, активних дискусіях, обміні думками з цікавих питань сьогодення. Наші учасники висловлюють подяку організаторам за запрошення та спільну діяльність і сподіваються на нові зустрічі.

Опублікований: 14-05-2024
Читайте також:
Студенти НУХТ відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей

21 квітня студенти НУХТ та наші друзі з благодійного фонду «Від мрії до реальності» відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей. Традиційно до акції долучилися представники благодійних секторів студентських рад – Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого (ННІТІ) Сергій Фесюн і М...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ відвідали Прилуцьку спеціалізовану школу-інтернат І-ІІ ступенів для особливих дітей 24 квітня 2018

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal»

Магістрантка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ольга Степанова стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal». У матеріалі розповідається про здобутки нашої здобувачки освіти, освітню програму «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв», за якою вона навчається в нашому університеті, та перем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal» 14 грудня 2022

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завершився традиційний конкурс «Масниця- Fest 2023», і кафедри, здобувачі освіти яких брали в ньому участь, підсумували результати. Від кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у конкурсі взяли участь 27 здобувачів освіти різних курсів. Нагадаємо, к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки участі здобувачів освіти у конкурсі «Масниця- Fest 2023» підвели на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 20 березня 2023

Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувач магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Надія Гончарова – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», ІІ тур якого відбувся на базі Одеської національної академії харчових технологій. Цього року до участі у конкурсі були подані 60 наукових робіт із ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Диплом І ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт виборола магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 25 червня 2020