Н У Х Т

Магістр кафедри інформаційних систем – володар Гран-Прі «LED Expo Awards 2019»

13 вересня 2019

Магістр кафедри інформаційних систем – володар Гран-Прі «LED Expo Awards 2019»

Магістр кафедри інформаційних систем факультету автоматизації і комп’ютерних систем Владислав Третьяк отримав Гран-Прі Виставки світлодіодного освітлення «LED Expo Awards 2019» за наукову студентську роботу «Розроблення інформаційної системи управління замкнутої екосистеми з використанням модулю регулювання освітлення».

Гран-Прі «LED Expo Awards 2019» – це конкурс реалізованих проектів, ідей і розробок у всіх областях застосування світлодіодного освітлення і світлодіодних рішень, розумного і екоосвещенія.

Мета конкурсу – виявлення кращих компаній, що створюють найбільш інноваційні та ефективні, естетичні та екологічні проекти в сфері сучасного освітлення.

Споживачам конкурс дає можливість побачити найкращі роботи в області ефективного освітлення і вибрати кращих постачальників і виробників, а учасникам – відмінний шанс представити широкому колу потенційних споживачів свої роботи і можливості, знайти нових замовників.

За умовами конкурсу проект повинен бути реалізований в Україні або українською фірмою. Професійне журі, оцінюючи проекти, брало до уваги інноваційність (новизну використовуваних у проекті технічних рішень), дизайн і естетику (художньо-технічні рішення, що підсилюють візуальну привабливість об'єкта), креативність, унікальність, функціональність (які нові, додаткові можливості надає проект), масштабність (значущість проекту), ефективність (економічні чи інші найбільш важливі показники проекту, наприклад, соціальні, екологічність, безпеку або інші). По кожному з критеріїв за 10-ти бальною шкалою члени журі виставляли оцінку. Сумарна кількість балів визначала переможця.

Вітаємо нашого студента! Так тримати!

 

Опублікований: 13-09-2019
Читайте також:
Лайфхаками етики ділового спілкування поділилася з нашими бакалаврами і магістрами тренерка «TRIGLAV INTERNATIONAL»

Етика ділового спілкування у наш час є одним із основних інструментів повсякденного життя, важливо приділяти їй багато уваги під час навчання, на роботі та в побуті. Бакалаври та магістри спеціальностей 101 «Екологія», 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 162 «Біотехнології та біоінженерія» взяли участь у черговому онлайн майстер-к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лайфхаками етики ділового спілкування поділилася з нашими бакалаврами і магістрами тренерка «TRIGLAV INTERNATIONAL» 09 квітня 2020

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей

24 лютого ініціативна група студентів хіміків-технологів 3-4 курсів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» гостинно приймала відвідувачів Дня відкритих дверей університету, і, сподіваємося, наших майбутніх студентів на кафедрі хімічних технології харчових добавок та косметичних засобів. П’ятеро студентів під керівництвом завідувача каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаючий майстер-клас від студентів хіміків-технологів для гостей університету в День відкритих дверей 26 лютого 2018

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершилася державна атестація студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції»

25-28 січня 2017 року у Сумському коледжі харчової промисловості нашого університету працювала державна екзаменаційна комісія зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції». Державна атестація студентів відбулася у формі комплексного кваліфікаційного іспиту. Робота комісії організована відповідно до нормативних документів за затвердже...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ завершилася державна атестація студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» 30 січня 2017

Мистецтво бариста для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Чергове заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства, кафе-кав’ярні «Шалений єнот». Воркшоп із технології кавоваріння для студентів провів досвідчений бариста Ілля Грушевий, який відкрив їм двері у світ кави. Під час теоретичної частини слуха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво бариста для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 26 березня 2019