Н У Х Т

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

08 червня 2021

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – переможниця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

На базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся II етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» разом із Х Всеукраїнською конференцією студентів, аспірантів і молодих учених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності». Заходи відбувалися у змішаному форматі – відеоконференції Zoom і роботи у конференц-залі, де проходив захист наукових робіт.

У ІІ турі Конкурсу брали участь 74 студентські наукові роботи з 35 закладів вищої освіти з різних куточків України, серед яких і наші здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Вікторія Ганущак (наукова керівниця – доцентка Оксана Кирпіченкова), Олександр Кошшої (наукова керівниця – доцентка Тетяна Нікітіна), Тетяна Туз (наукова керівниця – професорка Тетяна Сильчук).

Під час підсумкової науково-практичної конференції наш університет представляла магістрантка Тетяна Туз із науковою роботою «Використання соціальних мереж як ефективного засобу просування готельного продукту».

За результатами Конкурсу Тетяна була нагороджена Дипломом ІІ ступеня за перемогу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа», а її наукова керівниця, докторка технічних наук, професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук – Дипломом за підготовку переможця конкурсу.

Вітаємо магістрантку та її керівницю з цією науковою перемогою! Так тримати! 

Опублікований: 08-06-2021
Читайте також:
Тяжка втрата

Колектив нашого університету поніс тяжку втрату – 1 грудня 2020 р. на 69 році передчасно пішов з життя декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи, доктор технічних наук, професор Доценко Віктор Федорович. Віктор Федорович пройшов славний життєвий шлях. Він народився 17 червня 1952 ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тяжка втрата 02 грудня 2020

Вдалий старт ознайомлювально-виробничої практики технологів-другокурсників на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Не викликає сумніву важливість та актуальність практичної підготовки студентів на передових підприємствах харчової промисловості України. Адже, використовуючи всі набуті в нашому університеті навички та знання, лише на практиці на виробництві їх можна реально реалізувати. На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий старт ознайомлювально-виробничої практики технологів-другокурсників на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 18 січня 2019

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології – майбутній кандидат фармацевтичних наук!

На кафедру біотехнології і мікробіології завітала випускниця 2013 року Катерина Бурдак (Карпюк). Свого часу Катерина виконала дипломну магістерську роботу «Визначення моноклональних антитіл методом ферментативного аналізу» під керівництвом професора, доктора фармацевтичних наук Марини Борщевської. А наприкінці березня Катерина захищатиме дисертацію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології – майбутній кандидат фармацевтичних наук! 05 березня 2018