Н У Х Т

Лекторій від ТОВ «Біофарма Плазма» розпочато!

09 грудня 2019

Лекторій від ТОВ «Біофарма Плазма» розпочато!

У рамках дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» магістранти першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології мали унікальну можливість долучитися до практичного обговорення ключових моментів запуску у виробництво фармацевтичних препаратів, прослухавши лекцію від представника компанії ТОВ «Біофарма Плазма» Андрія Рибакова.

Лектор ознайомив студентів із актуальною інформацією щодо біотехнологічних аспектів клінічних і доклінічних досліджень, виробництвом препаратів на основі білків, виділених із плазми крові та контролем їх якості на всіх етапах виробництва. Дуже цікавим для магістрантів було дізнатися про тонкощі реєстрації препаратів, отриманих із плазми крові на території України, та вимоги до експорту їх за кордон. Оскільки ТОВ «Біофарма Плазма» розробляє новий препарат антирезусного імуноглобуліну, то в ході лекції були обговорені гострі питання, які стосуються резус-конфлікту та імунокорекції у вагітних жінок.

Зазначимо, що ця лекція відкриває цикл запланованих зустрічей студентів НУХТ із фахівцями ТОВ «Біофарма Плазма». Колектив кафедри дуже вдячний керівництву і співробітникам цього підприємства, відомого далеко за межами України своєю унікальною і життєво необхідною фармацевтичною продукцією, і сподівається, що ця співпраця дасть гарні результати!

Опублікований: 09-12-2019
Читайте також:
Про перспективні спеціальності розповів київським школярам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

29 листопада 2019 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін провів профорієнтаційні заходи у школі № 84 І-ІІІ ступенів  (м. Київ). У ході зустрічі зі школярами викладач розповів про підготовку кафедрою конкурентоспроможних і висококваліфікованих фахівців у сфері гостинності за спеціальністю 181 «Харчові технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективні спеціальності розповів київським школярам доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 29 листопада 2019

Стартувала ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Дирекція Навчально-наукового інституту харчових технологій нашого університету разом із випусковими кафедрами значну увагу приділяє практичній підготовці здобувачів вищої освіти, особливо ознайомлювально-виробничій практиці, адже під час проходження саме цієї практики студенти не лише знайомляться з підприємствами галузі, але й визначаються із вибо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартувала ознайомлювально-виробнича практика на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 16 січня 2020

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько прочитав відкриту лекцію «Проектування підприємств хлібопекарської промисловості» з дисципліни «Проектування борошняних, кондитерських виробів» для студентів четвертого курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 жовтня 2018

З традиціями десертного столу у творах мистецтва познайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в рамках навчальної дисципліни «Ресторанна справа» разом із лектором Вітою Цирульніковою і викладачами Оленою Блощинською та Інгою Дочинець відвідали Музей Ханенків, зокрема виставку «На десерт», присвячену вишуканим традиціям споживання солодощів і десертних напоїв у 18-19 ст. Студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З традиціями десертного столу у творах мистецтва познайомилися першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 05 квітня 2019