Н У Х Т

Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

16 березня 2023

Лекторій, нетворкінг і кар’єрний коучинг від директорки ресторану Il Molino і випускниці спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

14 березня 2023 р. у рамках вивчення дисциплін «Сучасні ресторанні технології» та «Інновації в ресторанному бізнесі» відбувся лекторій і нетворкінг від успішної випускниці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, директорки ресторану ТОВ «Il Molino» Cніжани Василюк.

Спікерка розповіла здобувачам освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського та магістерського рівнів про мрію свого дитинства, насичені та веселі студентські роки, вдале поєднання навчання та першого досвіду роботи в закладі ресторанного бізнесу. Керівниця звернула увагу на особливості роботи служб і посадові обов’язки персоналу, технологічний процес страв та унікальність меню закладів мережі ТОВ «Il Molino». Деталізувала стратегії функціонування закладу харчування в умовах пандемії Covid-19 та військового часу, а також вказала на перспективи розвитку закладів ресторанного господарства у післявоєнній відбудові країни.

Зустріч пройшла в дуже жвавому форматі, оскільки здобувачів цікавили не тільки вимоги роботодавця до претендента на заміщення вакантних посад, заробітна плата, але й курйозні ситуації, які траплялися зі Сніжаною Василюк під час кар’єрного зростання від офіціантки до директорки закладу ресторанного господарства.

Кафедра готельно-ресторанної справи горда та натхненна успіхами своїх випускників освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа».

Академічна спільнота факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка бажає Сніжані Василюк успіхів, мирного неба, нових звершень і чекає на нові офлайн та онлайн-зустрічі у теплій родинній атмосфері.

Опублікований: 16-03-2023
Читайте також:
Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся тематичний захід «Міжнародна академічна мобільність. Можливості для студентів». У заході взяли участь здобувачі освіти першого та третього курсів. Відповідальна за міжнародну діяльність на кафедрі Марія Грицевіч підготувала доповідь, у якій розповіла про можливості для студенті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про міжнародну академічну мобільність дізналися здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 01 березня 2021

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Володимир Ковбаса. До складу комісії увійшли професор Валерій Махинько, доцентки Наталія Фалендиш і Лариса Михонік, асистентка Оксана До...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок до освітнього ступеня бакалаврів-заочників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 18 лютого 2022

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося практично-семінарське заняття з охорони праці

З метою засвоєння теоретичних знань студентів і реалізації робочого плану заходів з нагоди відзначення Всесвітнього дня охорони праці у 2018 році, що проходить під девізом «Захищене і здорове покоління», 10 травня у Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося цікаве практично-семінарське заняття з охорони праці, в якому, крім викладачів, предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Свалявському технічному коледжі НУХТ відбулося практично-семінарське заняття з охорони праці 11 травня 2018

На замітку вступнику: студентський челендж «#Чому БТЕК»

Незабаром розпочнеться вступна компанія 2021, тому кожний вступник повинен визначитися з вибором вишу для подальшого навчання, щоб здобути фах, який дасть перспективи в житті. Але майбутнє не побудуєш тільки на тому, що визначишся з фахом, який тобі по душі, – його ще потрібно належно освоїти. Адже успіху досягають добре підготовлені фахівці. Отже,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На замітку вступнику: студентський челендж «#Чому БТЕК» 11 травня 2021