Н У Х Т

Лауреатом конкурсу «Кращий студент України» стала студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

19 грудня 2018

Лауреатом конкурсу «Кращий студент України» стала студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Студентка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) Анастасія Бакун взяла участь у конкурсі «Кращий студент України», організованому ВМГО «Студентська республіка», Народно-демократичною лігою молоді за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти та науки України. Цьогоріч фінал конкурсу відбувся у м. Херсон, а молодь з усієї країни гостинно зустрічав Палац молоді і студентів.

Змагалася Анастасія Бакун у номінації «Кращий студент України (комплексна характеристика)». Аби стати фіналістом конкурсу, студенти мали перемогти у регіональному етапі (наша Анастасія – кращий студент м. Києва), тож на херсонську сцену потрапила найдостойніша молодь країни. За умовами конкурсу кожний із них мав представити відеовізитівку, пройти інтелектуальний конкурс, продемонструвати талант і захистити власний соціальний проект.

Анастасія Бакун – студентка 3 курсу спеціальності 181 «Харчові технології», голова благодійного сектору студентської ради факультету ГРТБ і студентської ради університету, яка з вересня активно поринула у соціальні проекти і популяризує цей вид діяльності серед студентства.

З конкурсними завданнями наша активістка впоралася на «відмінно» і підтвердила свою ерудованість, організованість, талановитість і креативність. Також для членів журі конкурсу Анастасія представила свою майбутню спеціальність, технолог харчування, і розповіла про ще одну свою мрію – реформувати культуру харчування в країні відповідно до принципів нутриціології. Наша студентка вразила журі, адже приготувала і пригостила їх смачним корисним сніданком, а також запросила до майбутнього закладу ресторанного господарства, в меню якого будуть тільки здорові, корисні і гастрономічно вражаючі страви.

Кращий студент м. Києва навчається на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ! Пишаємося нашою активісткою і бажаємо їй взяти всеукраїнську висоту наступного року!

Опублікований: 19-12-2018
Читайте також:
Молоді фахівці  НУХТ презентували школярам переваги вищої інженерної освіти

14 березня на території  Київського бронетанкового заводу під патронажем Державної служби зайнятості з метою популяризації серед молоді інженерної освіти відбувся профорієнтаційний захід для молоді «Люби і розбудовуй Україну». Для ознайомлення майбутніх абітурієнтів із перспективами навчання в НУХТ була делегована команда молодих фахівців  Навчаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді фахівці НУХТ презентували школярам переваги вищої інженерної освіти 15 березня 2018

Завершилися заняття у Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету

Протягом весняних шкільних канікул завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко з носієм мови Tom Stevens (США) проводили Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету. На заняттях діти у невимушеній атмосфері, без скутості проводили час, практикуючи розмовну англійську мову, подолали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершилися заняття у Speaking club for teenagers для дітей співробітників університету 31 березня 2018

Косметичні лікарські засоби і не тільки...

Підходить до завершення навчальний семестр, а студенти першого року магістратури спеціальності 162 «Біотехнології та біоінжнерія» освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» можуть поділитися не лише ґрунтовними знаннями з різних дисциплін, а і яскравими враженнями та емоціями, які отримали від курсу «Технологія косметичних лікарських засобів»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Косметичні лікарські засоби і не тільки... 13 грудня 2018

Колективна праця

Вишли друком і затверджені наказом Міністерства соціальної політики України «Правила охорони праці для працівників виробництва солоду, пива та безалкогольних напоїв», розроблені авторським колективом під керівництвом завідувача кафедри охорони праці Інституту післядипломної освіти нашого університету, доцента, кандидата технічних наук, академіка мі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колективна праця 12 січня 2018