Н У Х Т

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

07 лютого 2019

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Продовжують підвищувати свою професійну майстерність фахівці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. У період з 28 січня по 1 лютого 2019 року викладачам факультету випала честь стати учасниками «Курсу Практичної Гостинності Hilton Kyiv», який є частиною глобальної програми корпоративної відповідальності готелю «Travel with Purpose».

За результатами співбесіди до проходження курсу були запрошені заступник завідувача кафедри готельно-ресторанної справи Оксана Арпуль, старший викладач Олена Блощинська та асистент Анастасія Спільчук, завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк і доцент цієї ж кафедри Олена Розметова.

Програма курсу складалася з теоретичних занять, практичних заходів і захисту робіт за індивідуальними тематиками. Лекторами теоретичної частини курсу були НR-директор готелю «Hilton Kyiv» Анна Медведєва, менеджер з навчання та розвитку персоналу Інна Князєва, фахівець з навчання та розвитку персоналу Антоніна Форостіна.

Практичний досвід викладачі отримували в окремих департаментах готелю: прийому та розміщення, управління їжі та напоїв, обслуговування заходів, експлуатації номерів, інженерному, кухні. Варто відзначити, що ознайомлення з роботою відділів проводили особисто керівники структурних підрозділів. Наприкінці тижня викладачі презентували свої набуті знання керівництву готелю і отримали сертифікати про успішне завершення «Курсу Практичної Гостинності Hilton Kyiv».

Викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу висловлюють щиру вдячність керівництву готелю «Hilton Kyiv» за набутий теоретичний і практичний досвід, гостинність і доброзичливість, натхнення на нові звершення в науково-педагогічній діяльності, а також за безцінну можливість відчути себе частиною єдиного сімейного колективу готелю. Ця подія стала ще одним успішним заходом у плідній співпраці факультету й готелю.

Опублікований: 07-02-2019
Читайте також:
Загальнокультурний розвиток своїх студентів підвищує кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Асистент кафедри Ганна Березова організувала для групи ХЧ-3-14ск похід до театру імені І. Франка. Цього разу студенти подивилися п’єсу «Ліс», дія якої відбувається в маєтку доброчесної вдови Раїси Павлівни Гурмижської. Після смерті чоловіка, на її плечі лягли турботи управління маєтком, хазяйством, лісом. Крім того, вона прийняла до себе свою небо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Загальнокультурний розвиток своїх студентів підвищує кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 листопада 2019

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур. Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук 19 квітня 2019

Традиції спортивної історії міста продовжуватимуть студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч студентів механічного відділення з представниками академії мотоциклетного спорту «Поділля». Представники клубу розповіли студентам про історію створення і розвиток мотобольного спорту, який довгий час був візитною карткою міста. При підтримці місцевої влади та меценаті...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Традиції спортивної історії міста продовжуватимуть студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 09 лютого 2017

Про професії майбутнього, що стали реальністю для наших випускників

Чи знаєте ви, що до переліку топ-25 професій майбутнього входять сіті-фермер та урбаніст-еколог? Майбутнє вже настало, і колектив кафедри екологічної безпеки і охорони праці пишається, що їх випускник уже має значний досвід ведення успішного бізнесу в одному з цих напрямків. Дуже важливо вчасно зустріти того, хто спрямує тебе в житті саме туди, ку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про професії майбутнього, що стали реальністю для наших випускників 28 січня 2021