Н У Х Т

Керуюча трендової столичної кав’ярні і випускниця кафедри готельно-ресторанної справи поділилася зі здобувачами фаховими таємницями

08 лютого 2021

Керуюча трендової столичної кав’ярні і випускниця кафедри готельно-ресторанної справи поділилася зі здобувачами фаховими таємницями

4 лютого відбувся гостьовий online-лекторій для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» від керуючої кав’ярні ONE LOVE espresso bar і випускниці кафедри готельно-ресторанної справи 2018 року Владислави Нетреби.

Заклад ресторанного господарства, який професійно очолює Владислава, – це перша кав’ярня мережі ONE LOVE coffee, відкрита у 2014 році і розташована навпроти одного з найважливіших архітектурних об’єктів м. Київ, костелу Святого Миколая.

Ресторанні підприємства, засновником та ідейним натхненником яких є Володимир Задирака, – багаторазові переможці Національної премії «СОЛЬ» у номінації «Краща кав’ярня» і серед 30 кращих кав’ярень світу за версією туристичного видання Big 7 Travel.

Наша випускниця, магістерка з готельної і ресторанної справи, розпочала свій кар’єрний шлях у кав’ярні з посади офіціантки і вже працює у ONE LOVE Coffee 5 років, а її цілеспрямованість і відповідальність стали підґрунтям для підвищення до посади керуючої.

Спікерка поділилася зі студентами своєю професійною думкою про атмосферу і гостинність ресторанних підприємств, індивідуальний підхід до кожного гостя, особливості обслуговування іноземних туристів і важливість іншомовної комунікативної компетентності для фахівців готельно-ресторанної справи.

Керуюча акцентувала увагу присутніх, що ONE LOVE espresso bar як кав’ярня «третьої хвилі» багато уваги приділяє відбору зелених зерен, правильному їх транспортуванню, зберіганню, обсмажуванню, а у кавовому меню закладу – як класичні напої (еспресо, капучіно, флет вайт), так і приготовані альтернативними методами: кемікс, V60, каліта, аеропрес, пуровер, фретта, колдбрю.

Лекторка розповіла майбутнім фахівцям із готельно-ресторанної справи, що гостинність закладу залежить від єдності команди, яка розділяє місію і цінності. ONE LOVE coffee – це ком’юніті професіоналів і поціновувачів кави, які розвивають вітчизняну кавову культуру і прагнуть, щоб кожний гість насолоджувався найсмачнішими напоями у кав’ярнях компанії і вдома.

Мотивуючий спіч Владислави Нетреби викликав активний інтерес в аудиторії і жваве обговорення від сортів кави до особливостей приготування напоїв, управлінських функцій лекторки і можливостей працевлаштування в одній із найкращих кав’ярень нашої столиці.

Історія професійного успіху випускниці кафедри готельно-ресторанної справи – це натхнений приклад для наших здобувачів вищої освіти наполегливо навчатися і крокувати до професійного та особистого успіху.

Слухачі лекторію з нетерпінням чекають на кавовий воркшоп із Владиславою уже в режимі офлайн у рідному університеті.

Гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова подякувала Владиславі, досягненнями якої пишається випускова кафедра, за гостьовий лекторій і за те, що як зовнішній стейкхолдер долучилася минулого року до розроблення програми, за якою навчаються наші здобувачі вищої освіти.

За організацію освітнього online-заходу кафедра готельно-ресторанної справи висловлює подяку доцентці Віті Цирульніковій і старшій викладачці Олені Тищенко.

Опублікований: 08-02-2021
Читайте також:
Важливі для сталого розвитку ініціативи «Carlsberg Ukraine» вивчали наші студенти

Чи замислювались ви, що виробництво пива може бути екологічним? Під час візиту на пивзавод «Carlsberg Ukraine» (м. Київ) студенти-екологи другого курсу разом із наставником групи Оксаною Ничик у цьому переконались. Нове сучасне виробництво, де прораховане все до дрібниць – від локального впровадження «Зеленого офісу» до глобального – зниження вугл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Важливі для сталого розвитку ініціативи «Carlsberg Ukraine» вивчали наші студенти 31 липня 2019

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Крафтова випічка у фокусі нових можливостей для закладів ресторанного господарства» від технологині компанії «Lesaffre Ukraine», кандидатки технічних наук Тетяни Голікової. Фахівчиня розповіла про діяльність компанії «Lesaffre Ukraine» на вітчизняному і міжнародному ринку, дала визн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди крафтової випічки на науковому семінарі від фахівчині-практика 19 листопада 2021

Відбулося нагородження спортсменів-переможців змагань, присвячених 135-річчю НУХТ

15 жовтня у спортивному комплексі університету відбулося урочисте нагородження спортсменів-переможців турнірів, присвячених до 135-річчю від дня заснування університету. З вітальним словом до учасників церемонії звернувся проректор з соціально-побутових питань Віктор Сташейко. Він же вручив нагороди спортсменам, які брали участь у змаганнях. Подяк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження спортсменів-переможців змагань, присвячених 135-річчю НУХТ 17 жовтня 2019

Осінній експрес профорієнтаційних зустрічей не збавляє обертів

Для кожного одинадцятикласника актуальними є питання – який професійний шлях обрати і в якому навчальному закладі продовжити навчання після закінчення школи. І від того наскільки обдуманим і виваженим буде цей крок, залежатиме їх майбутній шлях. Тому вкрай важливо володіти якомога докладнішою інформацією про різні спеціальності і навчальні заклади,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінній експрес профорієнтаційних зустрічей не збавляє обертів 28 жовтня 2021