Н У Х Т

Енергетичні батончики для захисників і захисниць – готуємо з любов’ю

07 квітня 2023

Енергетичні батончики для захисників і захисниць – готуємо з любов’ю

Протягом останнього року, що триває повномасштабне вторгнення агресора, наші здобувачі освіти долучилися до незліченного числа найрізноманітніших акцій – донатили кошти, готували їжу, здавали кров, закупали спорядження, збирали посилки на передову. Черговий вантаж від студентської родини НУХТ вирушив до наших захисників сьогодні.

Акція була ініційована студентською радою університету разом зі студентськими радами Навчально-наукового інституту харчових технологій і факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. На їх заклик усі гуртом – студенти, аспіранти, викладачі, співробітники університету збирали сировину – сушені яблука, курагу, родзинки, вівсяні пластівці, насіння соняшника, горіхи, мед. Вчора і сьогодні у лабораторіях кафедри експертизи харчових продуктів кипіла робота – здобувачі освіти під керівництвом і разом із асистентом кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Володимиром Польовиком і асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Анною Логіновою виготовляли енергетичні батончики, вкладаючи у свої вироби всю свою повагу, любов і позитивну енергетику. Технологію обрали класичну і за два дні приготували близько 45 кг поживної продукції.

До власноруч виготовлених смаколиків додали ліки і теплі речі, також зібрані нашим колективом. Сформовані посилки з найщирішими й найтеплішими побажаннями нашим воїнам швидшої перемоги й повернення додому неушкодженими, передали волонтерам.

Дякуємо ЗСУ за кожний наш день у нашій вільній країні, за можливість навчати і навчатися, за майбутнє для всіх нас! Ми й надалі робитимемо все, що тільки можемо, аби наблизити нашу перемогу! Разом вчимося, разом працюємо, разом переможемо! Все буде Україна!

Опублікований: 07-04-2023
Читайте також:
На допомогу гарантам: завершилися тренінги з підготовки до акредитацій освітніх програм

Наприкінці навчального року в університеті відбулася низка тренінгів із підготовки до акредитацій, організованих Центром моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету для гарантів освітніх програм. Протягом 27-28 червня гаранти, що готують свої освітньо-професійні та освітньо-наукові програми до акредитації у наступному навчал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу гарантам: завершилися тренінги з підготовки до акредитацій освітніх програм 01 липня 2022

Пріоритет – харчова безпека!

Згідно з новим харчовим законодавством у всіх закладах ресторанного господарства вже повинні бути впроваджені стандарти харчової безпеки НАССР. Вперше в Україні компанія PROFI CLUB спільно з Інститутом післядипломної освіти НУХТ реалізувала освітній проект «Програма підготовки внутрішніх аудиторів системи харчової безпеки в закладах ресторанного г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пріоритет – харчова безпека! 09 січня 2018

Зимовий Open day

29 січня відбувся черговий День відкритих дверей нашого університету. Зважаючи на карантинні обмеження, знову довелося скористатися дистанційними технологіями, але такий формат дав змогу приєднатися до заходу широкій аудиторії з різних куточків нашої країни. Докладну інформацію про наш навчальний заклад учасники Open day отримали з відеофільму, що...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зимовий Open day 29 січня 2022