Н У Х Т

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам

11 січня 2019

«Carlsberg» розкриває професійні таємниці нашим студентам

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Роман Мукоїд разом зі студентами групи ТБ-4-11, які навчаються за спеціальністю «Технології продуктів бродіння і виноробства», відвідали пивоварню «Carlsberg».

Київський пивоварний завод був офіційно відкритий 7 червня 2004 року, і на сьогодні він є найсучаснішим пивоварним заводом в Україні. Загальна сума інвестицій, спрямованих на будівництво заводу, склала понад 68 млн. доларів США. У ньому втілилися найбільш передові світові інновації в пивоварінні та будівництві. На заводі встановлене новітнє обладнання пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини та Швейцарії. А сам технологічний процес побудований із урахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров’я та навколишнього середовища. Перевагою Київського пивоварного заводу є зручне і функціональне планування приміщення. Потужність його виробництва складає 473 млн. літрів пива на рік.

Компанія прагне задовольнити бажання шанувальників і постійно розширює асортимент продукції. Традиційні сорти – світле, темне, міцне поповнилися білим, льодовим, фруктовим та іншими оригінальними відтінками смаку. Вся продукція відповідає світовим стандартам якості, керівництво досягає цього шляхом організації всебічного контролю і автоматизації виробництва. Завод «Карлсберг Україна» у Києві, як і інші підприємства групи, дотримується принципів корпоративної відповідальності перед суспільством. У рамках прийнятої стратегії забезпечується екологічна безпека виробництва, що засвідчує сертифікат ISO.

Студенти змогли краще ознайомитися з майбутньою професією, дізнатися про останні розробки в пивоварні та отримати знання, які вони зможуть застосувати на практиці в майбутньому.

Опублікований: 11-01-2019
Читайте також:
Студенти Чернівецького індустріального коледжу дізналися про освітні пропозиції НУХТ

Доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Вячеслав Іващук у рамках проведення Державної акредитації Чернівецького індустріального коледжу за спеціальністю 5.05020201 «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» поспілкувався зі студентами щодо продовження ними навчання у нашому у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Чернівецького індустріального коледжу дізналися про освітні пропозиції НУХТ 17 травня 2019

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів поглибили свої знання

Доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук разом зі студентами групи МО-3-2 відвідала XI Міжнародну виставку «LABComplEX. HI-TECH», яка працювала у Києві 17-19 жовтня. Студенти ознайомились із представленим спектром обладнання для лабораторій, спеціалізованими меблями, витратними матеріалами, а також з комплексом послуг по с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів поглибили свої знання 22 жовтня 2018

Краще резюме – на рахунку студентки нашого університету!

У рамках традиційного job fair «Кар’єра у великому місті» центр працевлаштування «Перспектива» КНЕУ ім. В. Гетьмана організовує для студентів українських вишів конкурс резюме «CV FOR THE CITY». До складу журі, в тому числі залучаються HR-спеціалісти провідних компаній України. Цьогоріч учасниками заходу стали Credit Agricole, Mars, EVO, JTI, MAZARS...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Краще резюме – на рахунку студентки нашого університету! 02 листопада 2018

У Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей

11 лютого 2017 року у Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей, в якому взяли участь учні шкіл Івано-Франківщини та їх батьки. Перед початком зустрічі з майбутніми абітурієнтами, педагогічні працівники коледжу провели екскурсії по навчальних кабінетах, сучасних лабораторіях, навчально-тренуваль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся День відкритих дверей 13 лютого 2017