Н У Х Т

Вітаємо студентів і аспірантів – переможців 85-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»!

до 31 травня 2019

Читайте також:

Відкрито доступ до баз даних Scopus та Web of Science

до 31 травня 2019

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України до 31 травня 2019 року відкрито доступ до баз даних Scopus та Web of Science.Доступ користувачів до ресурсів забезпечується лише через локальну мережу університету та бібліотеки з усіх автоматизованих робочих місць.Для отримання більш детальної інформації звертатись до відділу інформаційних т...

Програма єдиного державного кваліфікаційного іспиту зі спеціальності «Харчові технології» (освітній ступінь «бакалавр»)

до 31 липня 2019

  Програма іспиту

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти I-II р.а.

до 23 травня 2019

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення ІІ етапу ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ СЕРЕД СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ  ВИЩОЇ  ОСВІТИ,  ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ ПІДГОТОВКУ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ  ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ «ВИРОБНИЦТВО ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ»)      Згідно з наказом Мініс...

Про проведення онлайн-опитування

до 22 червня 2019

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» у квітні-червні 2019 р. проводить опитування на тему «Впровадження автономності українських закладів вищої освіти в контексті європейського досвіду університетської автономії» серед науково-педагогічних працівників, студентів закладів вищої освіти. Опитування є добровільним і проводить...