Н У Х Т

Увага абітурієнти! Зимовий хімічний лекторій! ЗНО з хімії 2019 вже близько!

до 09 лютого 2019

Запрошуємо абітурієнтів і старшокласників на безкоштовні заняття з хімії для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Заняття будуть проводитись висококваліфікованими викладачами кафедри харчової хімії НУХТ 26 січня та 9 лютого 2019 року в Національному університеті харчових технологій за адресою: Київ, вулиця Володимирська 68.

Збираємось у холі центрального корпусу (корпус А) на Володимирській, 68  об 1100!
Не пропусти можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді та консультації!
Програма занять:
1.Лекція із презентацією деяких базових тем шкільного курсу з хімії, які викликають труднощі при складанні тестів ЗНО.
2.Розв’язування з поясненнями тестових завдань ЗНО минулих років.
3.Знайомство з кафедрами НУХТ.
Організатори заходу: кафедра харчової хімії НУХТ, центр моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету.

Опублікований: 26-12-2018
Читайте також:

Відкрито доступ до баз даних Scopus та Web of Science

до 31 травня 2019

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України до 31 травня 2019 року відкрито доступ до баз даних Scopus та Web of Science.Доступ користувачів до ресурсів забезпечується лише через локальну мережу університету та бібліотеки з усіх автоматизованих робочих місць.Для отримання більш детальної інформації звертатись до відділу інформаційних т...

Курси з підготовки до ЗНО з біології

Мрієш поєднати своє життя з біотехнологією, екологією чи хімічними технологіями? Прагнеш стати конкурентоспроможним, високоякісним фахівцем? Визначився зі спеціальністю й навчальним закладом, але не маєш впевненості в успішному складанні ЗНО з біології і вступі до омріяного вишу? ПІДГОТОВЧІ КУРСИ З БІОЛОГІЇ Національного університету харчових техн...

До уваги молодих вчених

до 01 квітня 2019

У січні-березні 2019 року очікується проведення ряду конкурсів на здобуття премій, грантів і стипендій для молодих вчених.Зазвичай офіційні повідомлення від організаторів конкурсу надходять зі значним запізненням, що унеможливлює у встановлені терміни якісно оформити роботу і супровідну документацію.Радимо заздалегідь подбати про підготовку наукови...

ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УНІВЕРСИТЕТІ В ЗИМОВО-ВЕСНЯНИЙ ПЕРІОД 2018-2019 н.р.

до 22 лютого 2019

Національний університет харчових технологій повідомляє, що відповідно до рішення вченої ради університету навчання студентів денної форми у перші шість тижнів весняного навчального семестру – з 14 січня до 22 лютого 2019 р. відбуватиметься у дистанційній формі. Сьомий тиждень семестру (з 25 лютого до 01 березня) буде проведений за окремим розклад...