Н У Х Т

Щодо попередження та недопущення травматизму на об'єктах залізничного транспорту

Міністерство освіти і науки України надіслало до університету лист щодо попередження та недопущення травматизму на об'єктах залізничного транспорту.

У листі повідомляється, що за інформацією акціонерного товариства «Українська залізниця» від 17.05.2021 №16560/0/1-21 у І кварталі 2021 року на об'єктах залізничного транспорту сталося 7 нещасних випадків із травмуванням підлітків, у тому числі 2 зі смертельними наслідками, Усі випадки травмувань допущені з особистої необережності потерпілими, нехтування та недотримання Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України, затверджених наказом Мінтрансу від 19.02.1998 року №54, зареєстрованих у Мін'юсті 24.03.1998 за №193/2633.

3 метою попередження та недопущення нещасних випадків, збереження життя та здоров'я підлітків Міністерство освіти і науки України пропонує ознайомити здобувачів освіти з роз'яснювальними роликами що розміщені на YouTube каналі за посиланнями:

  1. «Бережи себе» – https://youtu.be/vdlMFywC9Ms
  2. «Безпека на залізниці» – https://youtu.be/7GZ_XVY9neE    
  3. «Безпека дітей на залізниці» (повна версія) – https://youtu.be/wyjDI97PyCU  
  4. «3ірки про безпеку на залізниці» – https://www.youtube.com/watch?v=CV4lek9oMGU       
  5. «Правила безпеки на залізниці» – https://youtu.be/gKZ5SHX2s_Q

 

Опублікований: 31-05-2021
Читайте також:

Наказ про заборону куріння на об'єктах Національного університету харчових технологій

Наказ №112 від 10 серпня 2021 р.

Алгоритм дій у разі виявлення у здобувача освіти, викладача та/або працівника університету ознак гострого респіраторного захворювання та з підозрою або підтвердженням випадку COVID-19

Розроблений Алгоритм дій у разі виявлення у здобувача освіти, викладача та/або працівника університету ознак гострого респіраторного захворювання та з підозрою або підтвердженням випадку COVID-19. Ознайомитися з Алгоритмом дій можна тут.

Запрошуємо науковців до публікації у журналі «Харчова промисловість»

до 31 жовтня 2021

До відома авторів! Редакційна колегія журналу «Харчова промисловість» запрошує до публікації наукових робіт. Журнал «Харчова промисловість» затверджений наказом МОН України (постанова № 241 від 09.03.2016) як наукове видання з технічних наук і включений до категорії «Б» (постанова № 612 від 07.05.2019, № 975 від 11.07.2019) за спеціальностями 122...

В університеті відкрито доступ до електронних ресурсів видавництва «Bentham Science»

до 15 грудня 2021

До 15 грудня 2021 року в Національному університеті харчових технологій відкрито тестовий доступ до повнотекстових електронних ресурсів видавництва «Bentham Science». «Bentham Science» є видавцем рецензованої наукової літератури, що забезпечує видання понад 130 наукових журналів, які містять результати досліджень у галузях фармакології та медицини...