Кафедра експертизи харчових продуктів проводить набір учасників на сертифікатну освітню професійну програму по системах управління безпечністю.
Організаторами і викладачами програми є:
- провідні лектори кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ, які мають великий досвід практичної і наукової роботи та консультування підприємств харчової промисловості;
- фахівці інших провідних організацій у сфері управління безпечністю харчових продуктів, таких як Bureau Veritas Ukraine, ДП «УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ».
Участь у цій сертифікатній програмі забезпечить інформацією щодо:
- знання сучасних міжнародних стандартів ISO 22000, IES/ISO 31010, IFS Food, BRCGS Food, FSSC 22000, ISO 19011;
- знання з оцінювання ризиків та управління ризиками, простежуваності, відкликання, вилучення продукції, управління відходами, алгоритму розроблення системи простежуваності, концепції VACCP і TACCP;
- практичні знання і досвід від провідних фахівців організацій з інспектування та аудиту харчових підприємств;
- здобуття навичок розв'язання ситуаційних завдань, аналізу досвіду впровадження стандартів ISO 22000, проведення сертифікації.
Участь у програмі – це ваш шлях до підвищення особистої конкурентоспроможності на ринку праці і формування успішної кар'єри в сфері управління безпечністю харчових продуктів!